- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domonkos
addikt
Teszem azt, hogy be szeretnem rakni a hordos tokjaba, mert hetvegere nem szeretnem a munkahelyen hagyni. Egy kezzel fogom a tokjat, egy masikkal a billentyuzetet. Ha kelloen magas a haz, akkor siman bele tudom csusszantani a billantyuzetet a tokba, nem kell attol tartanom, hogy a tok pereme beleakad a kupak es a haz koze es letepem vele a kupakot vagy a kapcsolo stem-jet.
Velem sem fordult elo, mert kulon figyelek ra; de jobban orulnek, ha nem kellene. -
nyunyu
félisten
Én őszintén több sima, elegánsabb design-t ismerek mechanikusból, mint ocsmányt...
Mai, boltban készen kapható mecha kínálatból nem sok billzetet tudnék felsorolni, ami az én mércémmel is szép:
- Ducky One 2 Horizon (Skyline nem annyira)
- nemszeretemkínai CMY modifierese, szigorúan a szürke mod gombokat visszarakvaLegózni persze lehet, csak ott 100+$-nál indul egy szép kupakszett.
Régebben valahogy sokkal többet adtak a billzetek külalakjára:
- SGI Granite (rokonsága már nem ennyire szép, pláne a késői, lézerezett kupakosak)
- Dolch PAC64
- Dasher D200
- Sun Type5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest