- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
Envo_
aktív tag
Elsősorban sehogy, ha tényleg mégis kéne szökőévente egyszer mert költözök, vagy lanozunk, akkor vagy doboz (ami kb 10%-kal foglal csak nagyobb helyet), vagy hátizsák.
Ha ráverek 3-at izomból sincs semmi baja sose, majd pont attól fogom félteni, hogy 100 Newton erővel oldalról megtámasztom a kapcsolót
Ha baja is lenne teszek be arra az egy helyre egy új kapcsolót, mivel adtak pótalkatrészt. (Tesoro Gram SE) Róka kolléga tökéletesen megindokolta miért teljesen felesleges erre hangsúlyt fektetni. Kenyérpirítóra sem terveznek hordozható táskát, mert teljesen irreleváns.
-
Domonkos
addikt
válasz
Döglött Róka #44 üzenetére
Nem az uzleti ertekerol volt szo, meg is arrol, hogy hogy nez ki jobban, hanem azt allitottam, hogy ez igy jobban vedett.
Lehet, hogy a tobbi 99%-ot nem erinti a problema, en nem szeretem, mert a kinezetnel / tisztithatosagnal / stb.-nel fontosabbnak tartom, hogy ellenallobb legyen az ilyenek ellen. Ti nem. Es ezzel nincs is nagy problema.Toth.a2:
Ha te a maradek 99%-ba tartozol, akkor kerlek ne mondd meg, hogy hogy szokas az ilyet szallitani!
Kulonben akkor mutass jobbat! -
Domonkos
addikt
Teszem azt, hogy be szeretnem rakni a hordos tokjaba, mert hetvegere nem szeretnem a munkahelyen hagyni. Egy kezzel fogom a tokjat, egy masikkal a billentyuzetet. Ha kelloen magas a haz, akkor siman bele tudom csusszantani a billantyuzetet a tokba, nem kell attol tartanom, hogy a tok pereme beleakad a kupak es a haz koze es letepem vele a kupakot vagy a kapcsolo stem-jet.
Velem sem fordult elo, mert kulon figyelek ra; de jobban orulnek, ha nem kellene. -
Envo_
aktív tag
"Floating dizajnu haz. Folosleges light-bleed, raadasul meg a kapcsolokat sem vedi a mechanikai behatasoktol."
Nem tudom, te mit szoktál csinálni a billentyűzeten, de nekem soha nem sérült még meg egy billentyű sem. Másrészről meg ezek fém keretbe szoktak beletéve lenni, másrészről nem ragad bele kosz.
-
Domonkos
addikt
A sik kupak a legnagyobb. Ha gepeles kozben egy kicsit leteved roluk az ujjad, akkor nincs semmi jo (nem vizualis) referenciad, hogy visszatalaljon a kozepere - raadasul mivel meg a "low-profile" kapcsoloknak is magasabban van a kapcsolasi pontjuk, igy sokkal konnyebb az ilyenen felreutni.
A cherry (de mas gyartok) "low-profile" kapcsoloi nem a legjobbak. A rovid billentyuut pedig amugy is erosen vitatott az ergonomia szempontjabol.
Floating dizajnu haz. Folosleges light-bleed, raadasul meg a kapcsolokat sem vedi a mechanikai behatasoktol.
A tobbi dolgat nem kritizalom addig, amig meg nem tudom, hogy mennyibe kerul.
-
tibaimp
nagyúr
Kinek mi tetszik....
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Döglött Róka #16 üzenetére
Igen, ez már kinéz valahogy, nem olyan 'csupasz". Abban igazad van, hogy ez totál szubjektív.
Tudom nem mechanikus, de miért nem csinálnak ilyet is, vagy hasonlót például:
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Már teszteltük, a Gram SE Spectrummal együtt.
Nekem nem kéne, az holtbiztos. Szubjektíven az a ketgória, hogy sokkal inkább gumidómos IBM. Az SE Spectrum viszont nem rossz, a szerkiben azzal dolgozom az utóbbi időben - bár azt vettem észre, hogy egyes (nem túl drága) hangrendszerek hajlamosak gerjedni a LED-re. Mondjuk az is lehet, hogy csak specifikus esetről van szó.
Illetve hamarosan jön még ez-az a gyártótól. : >
-
-
Envo_
aktív tag
Tehát neked a retro design tetszik, amiből nem véletlen gyártanak keveset, ezért retro. Nekem ezek a régebbi 4 centi vastag szélű trabant sárga monstrumok semennyire nem ütik meg a napjaink mércéjét.
Az meg, hogy "többet adtak rá" csak szimplán nem igaz. Mivel nem volt nagyon választék sem, ezért nem is voltak rákényszerülve. Működik? Működik. Akkor megy piacra. -
Eugene Roe
őstag
Nekem is Ducky One 2 van, de ott az olcsóbb ikbc is, annak van eu boltja is, és olcsóbb 15 ezerrel
Én a pbt kupakokról nem tudnék már lemondani, csak szívás belőle iso-t találni...
-
nyunyu
félisten
Én őszintén több sima, elegánsabb design-t ismerek mechanikusból, mint ocsmányt...
Mai, boltban készen kapható mecha kínálatból nem sok billzetet tudnék felsorolni, ami az én mércémmel is szép:
- Ducky One 2 Horizon (Skyline nem annyira)
- nemszeretemkínai CMY modifierese, szigorúan a szürke mod gombokat visszarakvaLegózni persze lehet, csak ott 100+$-nál indul egy szép kupakszett.
Régebben valahogy sokkal többet adtak a billzetek külalakjára:
- SGI Granite (rokonsága már nem ennyire szép, pláne a késői, lézerezett kupakosak)
- Dolch PAC64
- Dasher D200
- Sun Type5 -
tibaimp
nagyúr
nyunyu: a Horus legalább kinéz valahogy nem ilyen ocsmány csupaszcsigára emlékeztető valami.
Toth.a2: tök mindegy, gyártsanak ilyet is olyat is, de az a gond, hogy amiket felsoroltál, ha letakarnám a gyártó logóját, kb össze is lehetne keverni őket, mert annyira tök egy kaptafa....
GoldhandRent: ez tényleg ronda, csupaszcsiga!
-
Envo_
aktív tag
tesoro, logitech-ek, xtrfy, steelseries, glorious, varmilo, das.
Én őszintén több sima, elegánsabb design-t ismerek mechanikusból, mint ocsmányt...
Amikor bejöttek a mecha billek, és még a mai napig is pont hogy ezek a legjobban minimalista kinézetűek.Sőt ami a cikkben van, a kupakok kivételével, ami amúgy is cserélhető bármire, semmi extra nincsen rajta...
-
tibaimp
nagyúr
Miért kell szinte az összes mechanikus bill-nek ilyen ocsmány kinézet???
Komolyan az Asus Horus GK2000-es ami még ki is néz valahogy, a többi meg.... -
nyunyu
félisten
Mióta 8-9$-ért osztogatják a ferdeszeműek a doubleshot ANSI US kupakszetteket, nem hinném, hogy az akkora árdrágító tényező lenne.
Inkább az Ö.R.Ü.L.T.C.I.C.Á.K faktortól kell tartani.
-
Ringman
félisten
Standard egypalcas kínai kupakszett.
-
törölt tag
Pont a lényeg marad le róluk, ami a márka pozitívuma volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Robot fűnyírók
- OLED monitor topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest