Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Novemberi techmontázs
Új hozzászólás Aktív témák
-
Semm1
tag
Jelentem, az én órám megjött.
Első pár nap utáni tapasztalatok :
- Nem lesz gond a töltéssel, jó időben nagyon sokat érnek a kis solar panelek, ha meg sötét van vagy borongós az idő, arra ott a generátor és ilyenkor is hasznosító valamennyi fényt.
- GPS működik, de lassan talál jelet, 1-2 perc kell hozzá. Pontosnak tűnik.
- Pulzus és alvás mérés nekem órához képest jónak tűnik.
- Egyszerű óra, kevés beállítási lehetőség, ennek is egy része az appon keresztül működik. Bővül később, elvileg.
- Ami negatívum, hogy a háttérvilágításhoz 3 másodpercig kell nyomni a jobb alsó gombot, volt rajt lehetőség dupla koppintással ugyanezt megcsinálni, de ezt a legutolsó frissítéssel letiltották... Remélem vissza állítják majd.
- Az értesítések kezelése még nem működik jól, csak az látszik hogy ki küldte, milyen platformon és az üzenet első pár szava. Ígéret van rá hogy később többet lehet olvasni belőle, és lehet rá válaszolni pl rövid(előre beállított?) válasszal.
- Napfényben jól látszik a kijelző.Így mindennel együtt tetszik, nem bántam meg. Persze Indiegogo áron. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.22
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997, 100% Akkumulátor
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L530 - i5-3G I 8GB I 500GB +16SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest