- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Honor 200 Pro - mobilportré
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
Új hozzászólás Aktív témák
-
envagyok
veterán
Jó lenne ez 20k körül, de szerintem alkat kérdése is.
Párommal ugyanannyit eszünk teljesen ugyanazt, én Decemberben 5 kilót híztam, ő 5-öt fogyott... -
Ashitaka
tag
A Ces eddigi legéletképesebb újdonságának tartom e kütyüt. Az irány szerintem jó. Ha pontosítani tudják a méréseket akkor ez egy jó eszköz lehet. Talán majd jövőre
-
Elég csúnya szegény. Az egyik kollégám bármennyit eszik is nem hízik (szerintem gilisztás). Én meg karácsonykor és utána 12 nap alatt 10 kg. szedtem fel ami már guinness book gyanús. Na ezt méricskélheti,soha nem lesz pontos. Itt a megoldás az egyénre szabott kalkuláció lenne.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
slimshady
senior tag
Remelem sok embernek segit majd fogyni es egeszsegesebben etkezni. Azonban szkeptikus vagyok. Nagy esellyel tobb kaloriat visz be es mindennek a tetejeben nem vagy joval kevesebet mozog mint kene az aki el van hizva. Velemenyem szerint ilyen szuper (draga es pontatlan) kutyuk helyett elso korben szimplan el kene kezdeni kevesebbet (lehetoleg egeszsegesebb eteleket) enni es tobbet mozogni. Sokan itt elbuknak es nem azert mert nem tudjak hany kaloriat vittek be es egettek el...
üdv.: SlimShady
-
galuska95
aktív tag
A nagyobb gond szerintem az elégetett kalória mennyiség számításával van mivel az a nagy átlagot veszi alapul, nem úgy számítja hogy az adott egyén mennyit éget el ténylegesen.
Bevitt kalória számlálásnál pedig nagy előrelépés az, hogy nem az étel kalóriáját veszi alapul hanem a sejtek által felvett cukor mennyiség alapján becsül.
-
Aha. Pont az a 10-20% az ami számít.
Becsülgetni a 200$ pedig drága.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
hemaka
nagyúr
Eleg erdekes, kivancsi vagyok mennyire lehet pontos.
mudi︎️ • Fuji GFX 50S/35-70/110f/2 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
slimshady
senior tag
Ez nem tul meggyozo: "gyártó szerint 80-90%-os pontossággal számolja ki a bevitt kalóriamennyiséget". Akinek mondjuk ennel pontosabb kell az ugyis tudja hogyan szamolja a kaloraibevitelt, aki meg nem tudja annak velemenyem szerint ez is teljesen folosleges. Nagy divat lett az aktivitas monitorozas es tucatszam jonnek az ilyen kutyuk, de hany ember fogyott le ezeknek (fokent a lepesszamlalasnak) koszonhetoen vagy lett egeszsegesebb valojaban arrol senki nem beszel...
üdv.: SlimShady
Új hozzászólás Aktív témák
ma A GoBe2 nevű karperec a bőrünk alapján számolja, hogy mennyi kalóriát vittünk be. És persze tud egy csomó egyéb fitnesz funkciót is.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest