- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Apple Watch
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Ha pedig akarsz sajátot építeni akkor megteheted már jó ideje.
Nagyon gyerekcipőben jár még. -
axioma
veterán
En azt nem ertem, hogy lehet hogy egy gps modulos darab ugyanannyiba kerul, mint amin csak egy gomb van... es johetne egy epaper kijelzos core, gondolom ez se always on, videot meg nem ezen nez senki.
-
Csapo83
aktív tag
Így is megoldható a cserélhető akku
Nekem bőven elég lenne bele a plusz akku meg esetleg egy jobb lámpa ( úgy sincs soba kéznél amikor kell ) a többi bizbasz amire szükségem lehet ( értesítések, ilyesmik ) pedig modulok nélkül is mennek.
Ag a legjobb ebben hogy mindenki azt tesz bele/rá amit akar és ami hasznos neki... -
macskea
őstag
Szerintem ez egy végletekig kiherélt Android lesz, az, hogy Oreo vagy sem, gyakorlatilag csak a biztonsági csomagról árul el bármit is. Csodálkoznék, ha bármi benne lenne az órában, ami egy 5.1-ben ne lett volna benne.
Egyébként a koncepció nem rossz, élettartam kérdéses, izzadtság hatása a modulok érintkezőire, ilyesmi. De én sajnálom, hogy nem Wear alapon jött, pár előtelepített appal és saját GUI-val, hogy menjenek a modulok. Nem tudom, hogy egyáltalán erre lehetőséget ad-e a Google.
-
BSN.User
kezdő
"Mivel ez nem Android Wear, ezért alkalmazásokat is lehet rá telepíteni és telefon nélkül is abszolút működik."
Magyarország vezeto szakmai lapjanal faj ilyeneket olvasni, ideje lenni kicsit frissiteni az ismereteket. -
MT6580-as hogy bír el az Oreo-val? Mediatek besegített vagy hogyan...?
-
bolondember
MODERÁTOR
jól látom, hogy ez AZ a Blocks aminek 2015 novemberében kellett volna a backerekhez megérkeznie?
-
turbulencia8
őstag
Tenyleg jo ez a koncepcio!
-
Ricardo
titán
Az ötlet nagyon jó. Mondjuk a teljes vízállóság, és az (alapból) nagyobb akku még beleférhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek. Majd talán a következő verzió.
-
draco31
veterán
Én egy akkut meg a vakut venném hozzá pluszban.
Tetszik az ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged