- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
Béééla
őstag
Ha pedig akarsz sajátot építeni akkor megteheted már jó ideje.
Nagyon gyerekcipőben jár még. -
axioma
veterán
En azt nem ertem, hogy lehet hogy egy gps modulos darab ugyanannyiba kerul, mint amin csak egy gomb van... es johetne egy epaper kijelzos core, gondolom ez se always on, videot meg nem ezen nez senki.
-
Csapo83
aktív tag
Így is megoldható a cserélhető akku
Nekem bőven elég lenne bele a plusz akku meg esetleg egy jobb lámpa ( úgy sincs soba kéznél amikor kell ) a többi bizbasz amire szükségem lehet ( értesítések, ilyesmik ) pedig modulok nélkül is mennek.
Ag a legjobb ebben hogy mindenki azt tesz bele/rá amit akar és ami hasznos neki... -
macskea
őstag
Szerintem ez egy végletekig kiherélt Android lesz, az, hogy Oreo vagy sem, gyakorlatilag csak a biztonsági csomagról árul el bármit is. Csodálkoznék, ha bármi benne lenne az órában, ami egy 5.1-ben ne lett volna benne.
Egyébként a koncepció nem rossz, élettartam kérdéses, izzadtság hatása a modulok érintkezőire, ilyesmi. De én sajnálom, hogy nem Wear alapon jött, pár előtelepített appal és saját GUI-val, hogy menjenek a modulok. Nem tudom, hogy egyáltalán erre lehetőséget ad-e a Google.
-
BSN.User
kezdő
"Mivel ez nem Android Wear, ezért alkalmazásokat is lehet rá telepíteni és telefon nélkül is abszolút működik."
Magyarország vezeto szakmai lapjanal faj ilyeneket olvasni, ideje lenni kicsit frissiteni az ismereteket. -
MT6580-as hogy bír el az Oreo-val? Mediatek besegített vagy hogyan...?
-
bolondember
MODERÁTOR
jól látom, hogy ez AZ a Blocks aminek 2015 novemberében kellett volna a backerekhez megérkeznie?
-
turbulencia8
őstag
Tenyleg jo ez a koncepcio!
-
Ricardo
titán
Az ötlet nagyon jó. Mondjuk a teljes vízállóság, és az (alapból) nagyobb akku még beleférhetett volna, de ne legyünk telhetetlenek. Majd talán a következő verzió.
-
draco31
veterán
Én egy akkut meg a vakut venném hozzá pluszban.
Tetszik az ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Spórolós topik
- Star Trek
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm - GARANCIÁLIS
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Fókusz, tér, élmény Dell U2913WM Ultrawide monitor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest