- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
válasz
#56710400 #41 üzenetére
1. Fektetett módban max. akkor írok, ha épp játék közben ír rám valaki messengeren, máskor soha.
2. Pont az a baj, hogy le kell nyomni, annyival is lassabb az írás, virtuálisnál elég egy érintés. Persze, a fenti hozzászólások alapján tudom, hogy vannak, akik még mindig nem voltak képesek ezt megszokni.
3. AnySoftKeyboard... fentebb írtam róla.HDMI kimenet... ahhoz meg nem árt egy monitor is. Még mindig nem érzem létjogosultságát ennek a gépnek.
-
dzsi23
addikt
válasz
csipszikutya #10 üzenetére
AnySoftKeyboard-ban beállítható egy plusz sor ékezetes billentyűkkel, minden androidos telefonomon ezt használtam/használom.
Egyébként ezt a fizikai billentyűzetet nem tudom elképzelni, hogy kényelmesebb lenne, mint a kijelzőn írni, ahol bármikor átválthatom a nézetet kisbetűk, nagybetűk és egyéb karakterek között, és lenyomni sem kell, csak megérinteni. Persze, normál méretű fizikai billentyűzeten szívesebben pötyögök 10 ujjal, de ennek a fektetett, 2 ujjas minibillentyűzetnek nem látom értelmét. Max. nosztalgiázni, ahogy Soulfly842 írta (#25).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- Bittorrent topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest