Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
Szerintem akinek volt korábban billentyűs PDA-ja (Psion3 család, Revo, 5/5mx), az jól tudja a különbséget a kettő közt.
Én is sokat agyaltam rajta, mert a Revo nay kedvencem volt, viszont nincs kedvem még egy eszközt beszerezni kb 100eFt-ért két meglévő tablet mellé. Attól tartok, nem használnám ki. Pedig amikor megnéztem, egyből elkapott a musthave érzés
-
törölt tag
Nekem három dolog meggyőző benne:
1. A fizikai billentyűzet, ellentétben a virtuálissal, nem takarja ki a képernyőd felét - kétharmadát fektetett módban
2. A fizikai billentyűzetnek a virtuálissal ellentétben van nyomáspontja, süllyedése
3. Magyar fizikai billentyűzettel azonnal elő lehet varázsolni mind a 9 magyar ékezetes karaktert.Nem mellesleg a Gemini tényleg próbál mini laptop lenni abból a szempontból is, hogy van rajta HDMI kimenet (az egyik USB-C porton), és van rajta Ethernet/ USB 3.1 bemenet (a másik USB-C porton).
Új hozzászólás Aktív témák
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest