Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Egymás katonai dolgairól a katonaságok se tudnak, nem hogy én.
Olyan ez mint a dzsípíesz, a civilek kapnak okos budipapír adagolót, azt is azért,
hogy információt gyűjtsenek, de a katonaságnál már rég ki is törli,
de nemzetbiztonsági okok miatt ilyen előnyökhöz nem juthat akárki. -
Busterftw
nagyúr
Nem tartom az Apple-t nagy innovátornak, csak arra reagáltam, miszerint az LG csak hardver gyártó, kis hal az AI kutatás terén, sehol nincs a nagyokhoz képest. Holott a nagy áttörések kis cégektől jönnek, amiket a "nagyok" felvásárolnak. Szóval attól, hogy nincs tapasztalatuk még alkothattak valamit újat, vagy jobbat.
-
Busterftw
nagyúr
Nem értem mi a baj azzal hogy LG nem fér össze az AI-val.
Úgy mondjátok mintha a nagy ötletek nem garázsban(apple) vagy sima egyetemi projectként indultak volna.
Minden másnap arról van hír, hogy a "nagy" cégek melyik kis szaros vállalkozást veszik meg valami áttörés miatt.
LG Innotek egy csomó új cuccal kijött már. Miért ne kutathatnák mellékágon az AI-t? -
-
-FreaK-
veterán
Fizikai munkát robottal helyettesítesz, szellemit meg szoftverrel. A szóban forgó téma szempontjából most teljesen ugyan az.. Mindkettő tud kiváltani emberi munkahelyet adott esetben. Ez már manapság is előfordul, maximum te még nem találkoztál vele és nem hiszed el.
Az ipar 4.0-át meg most szeretnék elkezdeni bevezetni, amitől mondjuk kishazánk jó messze van még.
Ez meg a négyzetre emeli mindazt amiről beszéltünk, pont az a lényege, hogy a lehető legkevesebb emberi beavatkozással működjenek a munkahelyek.És de, pont erről volt szó, lsd.: #10 és #12
-
gyulank
addikt
Mire is jók ezek az okosizék?
Miért jobb, ha aszerint csinál valamit, hogy szerinte mit szeretnék,
ahelyett, hogy arra állítom be, amire szeretném? -
-
t72killer
titán
LG=hardver, AI=szoftver. Csak én érzem olyannak a dolgot, mintha a Lenovo akarná az office 2019-et alapjaitól megírni?
-
Azt hallottátok, hogy forradalmi lépések jöhetnek az akkumulátor technológiában?
-
Egy szoftver azért nem robot, abszolút rossz példa. Jobb lett volna az autógyárban a fényező munkás, de az is csak egy célhardver szoftverrel. Az AI teljesen más perspektíva lenne.
Amúgy közben elgondolkodtam hogy bár szeretem az LG tévém, nagyjából 0% esélyt látok arra hogy bármi igazán innovatív esne ki tőlük AI témában. Nem hiszem hogy IT készségek terén egy Google, FB vagy MS akár ezrelékével rendelkeznének. Majd ha ismert lesz egy ilyen rendszer, lenyúlják vagy licenszelik mint a többi koreai cég mostanában. Innováció a rendelkezésre álló tőke arányában vicc.
De persze frankó lesz felhívni a mosógépem és megdumálni vele hogy ne haragudjon hogy benne hagytam a farmer zsebében a papízsebkendőt.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
"Pont mint ahogy a robotok leváltanak mindentkit úgy lesz mindenütt mesterséges intelligencia."
Nem tudom, hogy mennyire figyeled a dolgokat, de a robotok már most rengeteg embert leváltottak.
Szerinted pl. a könyvelőprogramok a könyvelői állások hány százalékát tüntették el? -
gabor7th
addikt
Pont mint ahogy a robotok leváltanak mindentkit úgy lesz mindenütt mesterséges intelligencia. Vajon mikor fogják már megunni ezt az újságírók?
-
Sem az Északi Fényre, sem Szamaritánusra nincs szükségünk.

-
-FreaK-
veterán
AI a lópikulát.. pár automata rutin, keverve valami felhős adatbázissal és a Marketing osztály meg ráaggatja, hogy AI. Ez lesz az új buzzword / marketing bulllshit.. agyrém.
Képzelem mennyi köze van az LG-nek a valódi AI kutatásokhoz.. még egy cikkben leírni az LG és a mesterséges intelligencia szavakat is dühítő. Az intelligens mosóporhoz fog közelebb állni mint a mesterséges értelemhez.
-
Ez így ránézésre a szokásos történet lehet: az AI-val kapcsolatban egy tapodtatnyit sem sikerült előremozdulni, de közben azért pár próbálkozásról kiderült, hogy bár az AI-ban nem segít, de amúgy jól használható.
-
Ennyi? Semmi konkrét eszköz ami már használja, vagy valami bemutató? Pont ugyanolyan marketing szövegnek tűnik mint bármely más hasonló, az AI szavait lehetne cserélni bármi másra...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- IPhone 12 Pro 256GB gyári független gyári 91% akku megkímélt
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)