Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Okoscipőről nem tudom hol írnak, ha jól olvastam, vmi sportolók számára kifejlesztett sportcipőről van szó aminek a talpát 3d nyomtatással lehet méretre igazítani egyénileg vmi szenzor adatai alapján
Mivel úgyis vannak olyan sportágak ahol a sportolónak méretre készített/igazított cipője van ez max a méretre igazítás folyamatához valamilyen addon.
Snowboardnál szintúgy, ha jól vettem ki a versenyeken használt hódeszkára lesz vmi szenzor rászerelve amivel plusz adatok nyerhetők ki (mittomén az x ugratónál mekkora sebességgel repül el a snowboardos vagy pontosan hány fokos fordulatot tesz a levegőben) amit a sportközvetítésnél ki lehet írni
Az usákoknál népszerűek a különböző téli extrémsport versenyek (pl. X Games) ez is felteszem oda készült.Konzumer termékként nem látnám értelmét ezeknek a megoldásoknak, de azon a szűk piacon ahol használják nem értem mi vele a probléma
A snowboardot nem ismerem, a síugrást szoktam nézni ott legalább 3x ellenőrzik az ugró felszerelését h megfelel e az előírásnak, gondolom a snowboardversenyeken is megvan szabva h vki milyen snowboarddal ugorhat, ha úgyis figyelnek erre nem hinném h problémát okoz lecsekkolni h a rajta lévő szenzorok kapnak e áramot (az aksi fel van e töltve v mittudomain) -
derive
senior tag
Na akkor ezentul a mar a cipot is fel kell majd tolteni este, mert nem fog kibirni egy napot...
-
fairi
őstag
Tök jó hogy minden okos lesz, de hogyan tudjuk majd feltölteni őket (okoscípő,okosdeszka,okosóra), mert biztos amikor tényleg kelleni fog valamelyik akkor adja be az unalmast.
Vezeték nélküli cuccok továbbra sincsenek toppon.
Lettem nekem egy okosfogkefe,najó egy kis elektromos fogkefe kis extrával, töltőállomás szépen foglalja a helyet. Kellene 10 ilyen okoscucc és ki se látnák a töltők közül.Jó hogy rakjuk mindenbe szenzort de áramot kell adni ezeknek...
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom fordított arányban áll lesz az hogy ki milyen okos és mennyi "okos" kütyüvel veszi magát körül. Aztán a vásárlás után, a használat közben tovább hülyül az ember. Szerintem elég hamar kipukkad majd ez a buborék, mert ok és ésszerű előnyök nélkül akarnak okosítani mindent. Elvétve lesz 1-1 értelmes ötlet a témában...az IOT meg ezen kívül még több sebből vérzik.
-
aprokaroka87
nagyúr
Értem én hogy okos...de mitől lesz az?
-
tixem
addikt
Okos wc, okos anyámkínja. Már csak a sok hülye embert kell felokosítani

-
Sebestyen01
őstag
Kell nekem egy olyan kis Wall-E szeru ize

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- Eladó Redmi Note 10 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- Új és újszerű 13-14 Gamer, üzleti, 2in1, X360 Touch készülékek nagyon kedvező áron! Garancia Számla!
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest