- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeoPhoto
tag
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Szia!
Szerintem jó dolog a PicoPSU, de nem igazán izgalmas azon kívül hogy pici és ha jó kockatápot választ mellé az ember akkor talán a legjobb hatásfokot produkálja, amit normális áron el lehet érni.
Ami érdekes lehet, és talán a silentpcreview oldalon volt fent az a tápokkal együttes oszcilloszkópos mérések, amik elég érdekesek voltak.
Nekem most már 2ésfél éve ez van, és egy perce sem bántam meg, de azon kivül hogy mindenkinek ajánlom aki HTPC-ben gondolkozik nem tudok mást mondani róla...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Igen, de volt egy nagyon fontos feltétel, amit te adtál meg COD4-re: minimum beállításokkal.
Sajnos ettől erősebb graf beállításokkal még alacsony felbontásokban is egy közép-alsó kategóriás diszkrét VGA-ra lenne szükség COD4-hez.
Szóval G1610 nem igazán ajánlható játékra, még a 3D igényesebb MMO-k is csak a legkisebb beállításokkal mennének rajta, alig az élvezhetőség határán. -
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Ha bejon a Kaveri es tenyleg lesz DDR5 verzio, akkor az nagyot uthet az AMD oldalon. Intelnel az a kerdes, hogy hogyan fogjak parositani a kulonbozo IGP verziokat a CPU magokkal. Magyaran kiadnak-e desktopra is valami jobb IGP-t az also kategoriaban is, vagy megint erthetetlen modon kozep kategoria alatt nem lesz eros IGP.
-
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
720p-ben mar be mernek szallni vele multiba is, ha koca szintu a jatek. De inkabb AMD, IGP-ben sokkal jobbak, bar CPU-ban gyengebbek. Egy 5600-at celoznek meg, az mar eleg combos, de ez igaz az arara is. tuningolhato is, ha nem eleg a kakao.
Esetleg egy Celeron es melle valami hasznalt VGA kartya, itt talalsz eredmenyeket, en egy 5570 vagy 5670 DDR5 verziot neznek melle, az mar megfizetheto, de a COD4-hez mar elmegy szodaval:
-
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Folosleges merni. Hasznalhatatlan lenne. Mertem az elodjet es nem gyorsult annyit, hogykepes legyen full HD-ra:
fsb1000: Ezt te sem gondolod komolyan. Egy 5400 barmelyik Intel IGP-t elver, ha nincs igeny CPU erore. A COD4 megjelenesekor piacon levo procikhoz kepest viszont meg az A6 is erosnek szamit, igy nem CPU limit lesz. De szerintem meg az 5400K sem lenne eleg a full HD-hez szaggatas nelkul.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Dobj rá 40-50%-ot, akkor a A6-5400K árával közel megegyező pénzből vehetsz egy intel procit és az általad leírt beállításokkal már használható szinten tudsz COD4-ben játszani.
(de ez még nem az ideális szint... )(#29) IIIIIIIIIIII : Nem.
-
válasz
IIIIIIIIIIII
üzenetére
Ott az a játék úgy néz ki, mint a quake 3 mediumon... Van értelme?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen széket vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- iPhone topik
- Battlefield Redsec - Ma délután indul az EA ingyenes battle royale játéka
- Facebook és Messenger
- PlayStation 5
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- ASUS VG248 24 165HZ
- Apple Airpods Pro 2 megkímélt usb -c
- DELL LATITUDE 7275 2in1 12.5" IPS Win10 TABLET/NOTEBOOK 8G/256GB ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest