- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #50 üzenetére
Láttál Te már komoly vízhűtést? Mert ha igen, ott bizony nem hallhattad sem a szivattyút, sem a HDD-t.
Nekem leginkább éjjel jön jól a halk gép, akkor a zene nem megoldás.
-
törölt tag
válasz
[CS]Blade2 #48 üzenetére
A feszültség alatt levő alkatrészek ilyenkor is kiadhatnak némi hangot. Hallgass meg küzelről pl. egy trafót...
(Az AB9 QuadGT lapom pl. olyan hangot ad ki, ami majdnem felér egy ventilátorral...)Nekem nem hangtalan gép kell. Elég az is, ha nem hallom.
-
törölt tag
A Zalman korábbi full cover blokkja is fémből készül, s 16K körül mozog az ára. A HDD-t pedig bele lehet tenni egy SilentStar Box-ba, s csendben marad.
Én is azt mondom, hogy ár tekintetében ne állítsuk egymás mellé a lég- és a vízhűtést - de teljesítmény alapján se! Nem egy kategória a kettő.
-
törölt tag
Volt ilyen léghűtésem, de nem vált be. A CPU-n egy 800 RPM S-Flex, a GTS-en a gyári hűtő, ill. a tápban a gyári ventilátor működött. Ennek az egésznek két baja volt: hogy hangos, és hogy alacsony hatásfokú.
(Hangszigetelés után a HDD-k hőmérséklete 65 fokra kúszott fel...)Így hát rakom össze a passzv vizet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest