- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
válasz
hunnylander #26 üzenetére
Sőt, ott van a Sennheiser és még pár egyéb márka is
Tényleg, ezen az árszinten már érdemes szétnézni nem csak a számítógépes, hanem a hi-fi-s világban is.
-
b.bone
senior tag
válasz
hunnylander #20 üzenetére
Ez egy átlag usereknek készült wireless, mikrofonos fejhallgató vagy headset, amit főleg voice-chat-re szántak. Benne is van a cikkben.
Nem értem miért kell audiophile-kedni. Az ára annyira azért nem vészes tekintettel arra, hogy van rajta egy (valószínűleg) elég jó minőségű zajszűrős mikrofon, meg egy hangchip.
Az ilyen AKG mellé meg azért dukál valami emberi hangkártya is, ami ugye azért nem két fillér.A lényeg, hogy ez főleg beszélgetésre van, amire szerintem nem sok jobb kütyüt lehet kapni abból kiindulva, hogy az eddig általam kipróbált USB-s, zajszűrős mikrofonos Logitech headsetek mennyire überelték a többi szemetet amit kapni lehet. És nem csak arról beszélek, hogy te mit hallassz, hanem arról is, hogy mit szed össze a mikrofon.
Illetve szerintem nagy előny, hogy mivel külön hangkártyaként működnek az ilyen headset-ek, a voice-com software teljesen független a system default hangkaresztől. -
Godefroy
senior tag
válasz
hunnylander #20 üzenetére
"A reklám után folytatjuk."
-
törölt tag
válasz
hunnylander #18 üzenetére
Nagy , böszme kinézetű ,de cserébe persze jó hangzású AKG fejlhalgatókat láttam elég sokat, a legolcsóbb 30k volt.(biztosan van olcsóbban is még böszmébb kiadásban)
A lényeg az ,hogy valsz bárki tud különbséget tenni ,de nem mindenki igényli annyira kiváltképp figyelembevéve ,hogy a Logitech hangzása is nagyon jó . Lehet ,hogy az AKG érték ,de a fejemre nem tenném a ~25k-s és alatta darabokat.
Sennheiser-ről nem volt szó. Mellesleg még mindig jobb választás szerintem mint az AKG.
AKG -t 50 alatt nem igazán vennék ,de annyit meg nem érne meg nekem. -
törölt tag
válasz
hunnylander #16 üzenetére
Aha ,az átlag felhasználónak biztos az kell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest