- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.bone
senior tag
válasz
hunnylander #20 üzenetére
Ez egy átlag usereknek készült wireless, mikrofonos fejhallgató vagy headset, amit főleg voice-chat-re szántak. Benne is van a cikkben.
Nem értem miért kell audiophile-kedni. Az ára annyira azért nem vészes tekintettel arra, hogy van rajta egy (valószínűleg) elég jó minőségű zajszűrős mikrofon, meg egy hangchip.
Az ilyen AKG mellé meg azért dukál valami emberi hangkártya is, ami ugye azért nem két fillér.A lényeg, hogy ez főleg beszélgetésre van, amire szerintem nem sok jobb kütyüt lehet kapni abból kiindulva, hogy az eddig általam kipróbált USB-s, zajszűrős mikrofonos Logitech headsetek mennyire überelték a többi szemetet amit kapni lehet. És nem csak arról beszélek, hogy te mit hallassz, hanem arról is, hogy mit szed össze a mikrofon.
Illetve szerintem nagy előny, hogy mivel külön hangkártyaként működnek az ilyen headset-ek, a voice-com software teljesen független a system default hangkaresztől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bittorrent topik
- Milyen házat vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest