- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzso
veterán
Valaki sötétítsen fel, hogy mi az az SP, DP ebben az esetben.
-
mzso
veterán
Kösz!
Úgy látszik efölött átsiklottam. Szóval akkor 2013 vége felé kezdhetek gondolkozni fejlesztésen. Addig elvagyok az E6750-emmel meg a GTS450-emmel.Szerintem a HSA-ban pont az az egyik lényeg hogy a különböző apuk jól együtt tudnak működni. Az ATX meg szerintem nem játszik akpuknál. Az alaplapba kéne beépíteni több APU slot-ot. Bár, hogy 2-4 nek hely legyen alighanem kereszbe kéne és vízhűtéssel tervezni/egybetokozni a processzort. Így nem lenne a porgyűjtó a ház sem mert lehetne teljesen zárt.
(#90) Zeratul
De ez a következő architektrúrákban változhat, nem? -
mzso
veterán
Mikorra is várhatók GCN-es APU-k? Mindig azt lesem a hírekben de soha meg sem említik. Meg a FSA-t (HSA) sem.
Én egyébként jobban örülnék, ha diszkrét vga-k el is tünnének. Inkább adnának 2-4 APU slotos alaplapokat. (Bár ez alighanem álom marad jó pár évig.)Az lenne löket az HSA-nak, hogyha a következő konzolgeneráció olyan lenne. Úgyis AMD GPU lesz gyakorlatilag az összesben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest