- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
huskydog17
addikt
Játékoknál valóban bőven elég a 60 FPS, de a filmekhez igenis nagyon előnyös, ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy egy 24 FPS sebességű filmet milyen függőleges frekvenciával nézel. Akkor tökéletes illetve igazán folyékony a film lejátszása ha a megjelenítő függőleges frekvenciája a film sebességének egész számú többszöröse. Tehát egy 24 FPS sebességű film sokkal szebben fog festeni egy 120 Hz-en mint 60-on.
Az meg, hogy a TFT technológia 60-on nem fárasztja a szemet, nos...láttál már LCD kijelzőt élőben mondjuk legalább 100 Hz-en üzemelni? Sokkal jobb azt nézni, nincs vibrálás kevésbé fárad a szem.
-
huskydog17
addikt
Bocs, kihagytam egy információt az előző hozzászólásomból. Valójában én arra gondoltam, hogy ha az ember szemüveg nélkül nézi a monitort és nem stereoscopic módban játszik egy játékkal, hanem szimplán beállítja a monitort 120 Hz-re és szemüveg nélkül simán elindít egy filmet. Erre gondoltam, de azt hittem ez magától értetődő, másrészt én is jól tudom, hogy 3D módban 2*60Hz-en működik a dolog, ami bizony nagyon nem jó a szemnek.
-
törölt tag
Igen, a képet 60Hz-nek látod. most, később lesz jobb is. A színezett lencsés megoldások enm túl hatékonyak, ahogy tapasztaltam őket mnden színt torzítanak. A polarizációs megoldás lesz a nyerő, de még odébb van.
Sicilian: én pedig inkább nagy felbontású monitort s tv helyett tunerkártya pl projektor kombót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung SD590C 27" Full Hd monitor
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest