Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nord_
veterán
válasz
Bathory Peti #25 üzenetére
Ha a tied ilyen jó, akár még meg is vehetem.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #31 üzenetére
Biztos felfújt dolog, mert mi nem az ilyen hype-olt gadgetek esetén, de az, hogy sokan veszik, még nem jelenti azt, hogy nincsen gond.
Az meg, hogy gond van, nem azt jelenti, hogy használhatatlan az eszköz. Megjegyzem, én pl. a térerőproblémák tudatában vettem a gépet, ennek ellenére nem (
emiatt) csalódtam benne.
Ilyen téren nincsen nekem problémám, mert nemigen vagyok olyan helyen, ahol extrém szar a térerő (na meg jól is fogom a telót), de ettől még a problémát tapasztalom és elismerem. Hogy mást mennyire érint, hogyan viszonyul hozzá és/vagy mekkorára fújja fel, azt nem tudom és nem is nagyon érdekel
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #28 üzenetére
HD2-m van, ceges keszulekekrol beszelunk, raadasul Budapestorszag belvarosaban. nekem is van rola videom, korabbi topicokba linkeltem parszor, eleg meggyozo szerintem.
ezen kivul egyebkent jo telo lenne, csak van par dolog, ami nalam eleve kizarja.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #28 üzenetére
Ez szerintem csak lejáratása az apple-nek.
Te most komolyan mondod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter?
Na, akkor segítek: a tetves átjátszó alatt ülve nekem is 5 pálcika, és erőteljes izgatással sikerül eérni esetleg, hogy 4 legyen, de otthon az alap 3-4-es 3G jelet mindenféle extra nehézség nélkül úgy áttolom neked egy pálcás EDGE-re, ahogy illik. Ja, és tisztázzuk: ez mobilnetezésnél jóval feltűnőbb, mint telefonhívás esetén. Én pl. Appstore letöltést dobattam el így a készülékkel. Hívást valóban soha nem.Te, amikor már a handras is elfogadja, hogy van térerőpara, akkor kemény dolog, hogy néhányan még mindig kitartanak amellett, hogy ez hazugság.
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #25 üzenetére
de lesz. eleve alacsonyabb lefedettsegu helyen balkezbe fogva siman elszall, ezen nem erdemes vitaba szallni, mert ez a teny. es ezen nem segit semmifele szoftveres hokuszpokusz.
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #20 üzenetére
ja kifogtam... negyszer. mert a ceg mind a negy keszuleke pont "hibas".
ne nezzuk mar majomnak az embert.
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #5 üzenetére
nekem meg eldobja es nem "elso generacios" (ilyen amugy sincs, semmit nem valtoztattak rajta). na erre mit lepsz?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #8 üzenetére
Örülök, de gondolom tisztában vagy vele, hogy ettől még a hiba létezik.
Vagy ami nálad nem történt meg, az de facto nemlétező, és aki ilyen nemlétező dolog okán mond kritikát, az hazudik, or what?Remélem tisztában vagy vele, hogy az az oldal, amin történetesen fórumozol, a saját tesztjáben szintén igazolta a hiba tényét.
Na mindegy, unalmas már ez a faszság, főleg mivel lement nagyjából fél évvel ezelőtt.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #5 üzenetére
He?
Van térerőgyengülés? Van. Ez érdemel kritikát? Igen. Pont.
Vagy most megint ott tartunk, hogy tangadjuk egy olyan probléma létét, aminek a valóságosságát már mindenki elismerte?(#6) 64b0r: Klikk
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #2 üzenetére
Örülök, hogy gondoltad, de azért megnézheted az adataimnál, hogy milyen telefont használok.
Egyébként hálózatot még az enyém sem dobott el soha, de hogy gyengül a vétel "jó" helyen fogva, az tény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Átdolgozott antennával és természetesen SIM foglalat nélkül érkezik az iPhone 4 CDMA változata.
- Lexus, Toyota topik
- PlayStation 5
- One mobilszolgáltatások
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Fűnyíró topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest