Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Fotók, videók mobillal
- Akkuban erősít a középkategória
- VoLTE/VoWiFi
- Megjelent a OnePlus 13T
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurenzon
senior tag
mennyit ér egy ilyen telo?
-
sdprivate
csendes tag
Ha lenne valakinek eladó CDMA-s kulfoldi i4-e, feltetlenul irjon privatot, epp egy olyat keresek!:
-
válasz
Davidoff91 #39 üzenetére
Nem találtam hirtelen olyat, ami könnyen emészthető lenne, úgyhogy inkább a lényegre térek. CDMA hálózatokban nincs szükség külön előfizető-azonosító modulra (ez a SIM rövidítés feloldása egyébként), mert a telefont rendelik hozzád, nem a SIM-kártyát.
Ennek pl. egy mellékhatása az, hogy csak a szolgáltatódon keresztül tudsz számot váltani például, nem tudsz cserélgetni kettőt.
-
Davidoff91
aktív tag
Ez miért jó hogy nincs benne sim foglalat?
Valaki dob egy linket amiből magam is rájöhetek?
Kössz!
-
nord_
veterán
válasz
Bathory Peti #25 üzenetére
Ha a tied ilyen jó, akár még meg is vehetem.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #31 üzenetére
Biztos felfújt dolog, mert mi nem az ilyen hype-olt gadgetek esetén, de az, hogy sokan veszik, még nem jelenti azt, hogy nincsen gond.
Az meg, hogy gond van, nem azt jelenti, hogy használhatatlan az eszköz. Megjegyzem, én pl. a térerőproblémák tudatában vettem a gépet, ennek ellenére nem (
emiatt) csalódtam benne.
Ilyen téren nincsen nekem problémám, mert nemigen vagyok olyan helyen, ahol extrém szar a térerő (na meg jól is fogom a telót), de ettől még a problémát tapasztalom és elismerem. Hogy mást mennyire érint, hogyan viszonyul hozzá és/vagy mekkorára fújja fel, azt nem tudom és nem is nagyon érdekel
-
Bathory Peti
aktív tag
akkor nektek létezik a probléma,nekem érdekes nem,akkor én vagyok szerencsés ti meg a szerencsétlen felhasználók.Ennek örülök.
Én nem azt mondtam hogy nincs a probléma,én azt mondtam hogy ez felfújt dolog.Szerintem az esetek nagy számában nincs,mert akkor nem vennék ennyien,bár tudom ez csak a menősködés egyik jele.
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #28 üzenetére
HD2-m van, ceges keszulekekrol beszelunk, raadasul Budapestorszag belvarosaban. nekem is van rola videom, korabbi topicokba linkeltem parszor, eleg meggyozo szerintem.
ezen kivul egyebkent jo telo lenne, csak van par dolog, ami nalam eleve kizarja.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #28 üzenetére
Ez szerintem csak lejáratása az apple-nek.
Te most komolyan mondod, hogy mindenki hülye, csak te vagy helikopter?
Na, akkor segítek: a tetves átjátszó alatt ülve nekem is 5 pálcika, és erőteljes izgatással sikerül eérni esetleg, hogy 4 legyen, de otthon az alap 3-4-es 3G jelet mindenféle extra nehézség nélkül úgy áttolom neked egy pálcás EDGE-re, ahogy illik. Ja, és tisztázzuk: ez mobilnetezésnél jóval feltűnőbb, mint telefonhívás esetén. Én pl. Appstore letöltést dobattam el így a készülékkel. Hívást valóban soha nem.Te, amikor már a handras is elfogadja, hogy van térerőpara, akkor kemény dolog, hogy néhányan még mindig kitartanak amellett, hogy ez hazugság.
-
Bathory Peti
aktív tag
Érdekes.Pilisszentivánon ahol aztán tényleg nem sok a térerő,ott is simán telefonálok,ha akarod töltök fel róla videót is.Ez szerintem csak lejáratása az apple-nek.Kutya baja nincs az enyémnek,elhiszem hogy létezik a probléma,de ha nálad is jelentkezett,akkor hogy hogy a 4.-et nyúzód,és nem vettél inkább egy galaxy-t?Vagy egy windows mobilt,mert azt látom,hogy a windowst nagyon szereted.
-
Solar_Wind
senior tag
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #25 üzenetére
de lesz. eleve alacsonyabb lefedettsegu helyen balkezbe fogva siman elszall, ezen nem erdemes vitaba szallni, mert ez a teny. es ezen nem segit semmifele szoftveres hokuszpokusz.
-
Morden24
nagyúr
Nem, de azok a tokok, amik június óta forgalomban vannak, már átmehettek pár áresésen, míg a CDMA-s verzióhoz most lehet teljes áron kínálni új terméket.
Megjegyzem, én is poénkodtam ezzel, de amúgy nem kéne komolyan gondolni ezt a részét, mert az már akut szarrágás. Egyrészt azért megelőlegezem a bizalmat, miszerint az antenna-áthelyezésnek rendelték alá a hardveres gombok helyét, és nem fordítva, másrészt meg aki ilyen telefonnal (vagy történetesen bármilyen hasonló árkategóriájúval) rohangál, ne picsogjon párezres tétel okán.
-
8nemesis8
veterán
Nem kell ennyit variálni vele, csak tudni kell jól fogni
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #20 üzenetére
ja kifogtam... negyszer. mert a ceg mind a negy keszuleke pont "hibas".
ne nezzuk mar majomnak az embert.
-
GALARDO
addikt
Érdekes.
2:Én se tapasztaltam még(t-mobile).
-
hemaka
nagyúr
mondjuk jófejek, hogy a régi bumper-t már nem használhatod hozzá, vehetsz másikat. marketingből ismét ötös
-
moonman
titán
válasz
Bathory Peti #5 üzenetére
nekem meg eldobja es nem "elso generacios" (ilyen amugy sincs, semmit nem valtoztattak rajta). na erre mit lepsz?
-
Xaels
félisten
Szerintem ez hülyeség. Aki már hónapok óta megelégedetten használja(márpedig jó sokan) annak ellenére, hogy emiatt zengett a sajtó egy ideig azok leszarják magas ívről. Semmivel sincsenek szerintem rosszabb helyzetben, mindenki ugyanúgy megkap minden frissítést meg hozzájut minden apphoz...
G4b0r: valószínűleg azért maradt ki mert nálunk még csak előszele sincs a technológiának és a Földgolyón rajtunk kívül elég sok helyen ugyanígy vannak vele.
-
64b0r
aktív tag
Thx!
De ha ez egy adatátviteli technológia, akkor miért maradt ki az adatkommunikációs alapozóból? Megyek istrollkodniszólni nekik abba a topicba. -
skajwa
senior tag
Az lenne csak a pofon ha orvosolnák az antenna problémát. A felbőszült gsm i4 tuljokat megint nyugtathatnák egy ajándékkal!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #8 üzenetére
Örülök, de gondolom tisztában vagy vele, hogy ettől még a hiba létezik.
Vagy ami nálad nem történt meg, az de facto nemlétező, és aki ilyen nemlétező dolog okán mond kritikát, az hazudik, or what?Remélem tisztában vagy vele, hogy az az oldal, amin történetesen fórumozol, a saját tesztjáben szintén igazolta a hiba tényét.
Na mindegy, unalmas már ez a faszság, főleg mivel lement nagyjából fél évvel ezelőtt.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #5 üzenetére
He?
Van térerőgyengülés? Van. Ez érdemel kritikát? Igen. Pont.
Vagy most megint ott tartunk, hogy tangadjuk egy olyan probléma létét, aminek a valóságosságát már mindenki elismerte?(#6) 64b0r: Klikk
-
64b0r
aktív tag
Valaki el tudná magyarázni, hogy pontosan mire is jó ez a CDMA? Vagy ez is csak egy újabb parasztvakítás, hogy "nem baj, ha nem tudod mi ez, de úgyis kelleni fog neked"?
@Bathory Peti: te hol olvastad, hogy Morden24 azt írta, hogy az Iphone4 eldobja a hálózatot?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Bathory Peti #2 üzenetére
Örülök, hogy gondoltad, de azért megnézheted az adataimnál, hogy milyen telefont használok.
Egyébként hálózatot még az enyém sem dobott el soha, de hogy gyengül a vétel "jó" helyen fogva, az tény. -
Morden24
nagyúr
Na, én nem tudom, hogy ez orvosolja-e a vételi problémákat (ha jól olvastam, akkor a megváltozott dizájn a CMDA world mode support miatt kellett, tehát nem az antennagate okán, a death point-nál meg továbbra is van törés), de ha esetleg igen, akkor két legyet ütnek egy csapásra: antennagate megoldva, és ráadásul a "régi" tokok sem jók hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Átdolgozott antennával és természetesen SIM foglalat nélkül érkezik az iPhone 4 CDMA változata.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Huawei Y7 2019 Dualsim kártyafüggetlen dobozában
- Hófehér karcmentes Huawei P30 Lite 128GB független dual sim
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest