- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Byu
aktív tag
Az jó, örömteli.
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.
Ezek létjogosultsága eleve kérdéses egy mobiltelefonon, de ha számítógépen szeretnénk használni, akkor meg mit sem ér az egész addig, amíg a fel-/letöltés nem teljesen korlátlan, mindenféle sebességcsökkentés nélkül, és ehhez nem párosul olcsó havidíj + jó lefedettség (azzal se vagyok kisegítve, ha csak Budapesten használhatnám ki a sebességet). -
Mr. Byu
aktív tag
Hát... itt Magyarországon egyelőre nem az a szűk keresztmetszet, hogy elvileg milyen sávszélességet bír a telefonunk, hanem az, hogy milyen szolgáltatást képes biztosítani a szolgáltató.
Böngészésre, youtube videózásra, hasonló alapfunkciókra tökéletesen gyors az az 5-7 megabit, amit általában tapasztalni szoktam Budapesten (ha kevésbé lefedett helyen vagyok, máris ott tartunk, hogy nem a mobilom gyenge, hanem a szolgáltatás). Ha ennél sokkal nagyobb sávszélességet is támogatna a telefonom, annak is csak akkor tudnám hasznát venni, ha a mobilszolgáltatóm széleskörű, stabil, korlátlan adatforgalmú és olcsó internetet kínálna.
Sajnos egyelőre ez a helyzet, és mindaddig amíg ez nem változik, engem nem hoz lázba a 4G
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest