Hirdetés
- iPhone topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
477il4
tag
milyen ocsmány bga csere minden tocsog a fluxban...
-
Mr. Byu
aktív tag
Az jó, örömteli.
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.
Ezek létjogosultsága eleve kérdéses egy mobiltelefonon, de ha számítógépen szeretnénk használni, akkor meg mit sem ér az egész addig, amíg a fel-/letöltés nem teljesen korlátlan, mindenféle sebességcsökkentés nélkül, és ehhez nem párosul olcsó havidíj + jó lefedettség (azzal se vagyok kisegítve, ha csak Budapesten használhatnám ki a sebességet). -
Mr. Byu
aktív tag
Hát... itt Magyarországon egyelőre nem az a szűk keresztmetszet, hogy elvileg milyen sávszélességet bír a telefonunk, hanem az, hogy milyen szolgáltatást képes biztosítani a szolgáltató.
Böngészésre, youtube videózásra, hasonló alapfunkciókra tökéletesen gyors az az 5-7 megabit, amit általában tapasztalni szoktam Budapesten (ha kevésbé lefedett helyen vagyok, máris ott tartunk, hogy nem a mobilom gyenge, hanem a szolgáltatás). Ha ennél sokkal nagyobb sávszélességet is támogatna a telefonom, annak is csak akkor tudnám hasznát venni, ha a mobilszolgáltatóm széleskörű, stabil, korlátlan adatforgalmú és olcsó internetet kínálna.
Sajnos egyelőre ez a helyzet, és mindaddig amíg ez nem változik, engem nem hoz lázba a 4G

-
Forchalad
tag
A lényeg igazából annyi hogy nekünk jól jönne az a plussz sebességnövekedés, mondjuk itthon nem tudom hogy mi a max sebesség ami most elérhető mobilneten keresztül....
-
LordX
veterán
A 14.4 Mbps az nem HSPA+ (3GPP Release 7, 64QAM / MIMO / DC-képes HSDPA), hanem a hagyományos standard Rel 5-ös HSDPA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- LG UltraGear 32GS95UX-B OLED Monitor! 32" 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK
- LG UltraGear 32G810SA-W 4K AI Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.