Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
Új hozzászólás Aktív témák
-
477il4
tag
milyen ocsmány bga csere minden tocsog a fluxban...
-
Mr. Byu
aktív tag
Az jó, örömteli.
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.
Ezek létjogosultsága eleve kérdéses egy mobiltelefonon, de ha számítógépen szeretnénk használni, akkor meg mit sem ér az egész addig, amíg a fel-/letöltés nem teljesen korlátlan, mindenféle sebességcsökkentés nélkül, és ehhez nem párosul olcsó havidíj + jó lefedettség (azzal se vagyok kisegítve, ha csak Budapesten használhatnám ki a sebességet). -
Mr. Byu
aktív tag
Hát... itt Magyarországon egyelőre nem az a szűk keresztmetszet, hogy elvileg milyen sávszélességet bír a telefonunk, hanem az, hogy milyen szolgáltatást képes biztosítani a szolgáltató.
Böngészésre, youtube videózásra, hasonló alapfunkciókra tökéletesen gyors az az 5-7 megabit, amit általában tapasztalni szoktam Budapesten (ha kevésbé lefedett helyen vagyok, máris ott tartunk, hogy nem a mobilom gyenge, hanem a szolgáltatás). Ha ennél sokkal nagyobb sávszélességet is támogatna a telefonom, annak is csak akkor tudnám hasznát venni, ha a mobilszolgáltatóm széleskörű, stabil, korlátlan adatforgalmú és olcsó internetet kínálna.
Sajnos egyelőre ez a helyzet, és mindaddig amíg ez nem változik, engem nem hoz lázba a 4G

-
Forchalad
tag
A lényeg igazából annyi hogy nekünk jól jönne az a plussz sebességnövekedés, mondjuk itthon nem tudom hogy mi a max sebesség ami most elérhető mobilneten keresztül....
-
LordX
veterán
A 14.4 Mbps az nem HSPA+ (3GPP Release 7, 64QAM / MIMO / DC-képes HSDPA), hanem a hagyományos standard Rel 5-ös HSDPA.
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen egeret válasszak?
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4013
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.