Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
477il4
tag
milyen ocsmány bga csere minden tocsog a fluxban...
-
Mr. Byu
aktív tag
Az jó, örömteli.
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.
Ezek létjogosultsága eleve kérdéses egy mobiltelefonon, de ha számítógépen szeretnénk használni, akkor meg mit sem ér az egész addig, amíg a fel-/letöltés nem teljesen korlátlan, mindenféle sebességcsökkentés nélkül, és ehhez nem párosul olcsó havidíj + jó lefedettség (azzal se vagyok kisegítve, ha csak Budapesten használhatnám ki a sebességet). -
Mr. Byu
aktív tag
Hát... itt Magyarországon egyelőre nem az a szűk keresztmetszet, hogy elvileg milyen sávszélességet bír a telefonunk, hanem az, hogy milyen szolgáltatást képes biztosítani a szolgáltató.
Böngészésre, youtube videózásra, hasonló alapfunkciókra tökéletesen gyors az az 5-7 megabit, amit általában tapasztalni szoktam Budapesten (ha kevésbé lefedett helyen vagyok, máris ott tartunk, hogy nem a mobilom gyenge, hanem a szolgáltatás). Ha ennél sokkal nagyobb sávszélességet is támogatna a telefonom, annak is csak akkor tudnám hasznát venni, ha a mobilszolgáltatóm széleskörű, stabil, korlátlan adatforgalmú és olcsó internetet kínálna.
Sajnos egyelőre ez a helyzet, és mindaddig amíg ez nem változik, engem nem hoz lázba a 4G

-
Forchalad
tag
A lényeg igazából annyi hogy nekünk jól jönne az a plussz sebességnövekedés, mondjuk itthon nem tudom hogy mi a max sebesség ami most elérhető mobilneten keresztül....
-
LordX
veterán
A 14.4 Mbps az nem HSPA+ (3GPP Release 7, 64QAM / MIMO / DC-képes HSDPA), hanem a hagyományos standard Rel 5-ös HSDPA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- 27% - ASUS Hyper M. 2 X16 V2 4X M. 2 PCI-e SSD Beépítõ Kártya!
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.