- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
477il4
tag
milyen ocsmány bga csere minden tocsog a fluxban...
-
Mr. Byu
aktív tag
Az jó, örömteli.
Csak azokat a dolgokat ez még nem oldja meg, amiket írtam. Mert mire kellhet a nagy sávszél? Maximum 2 dolgot tudok elképzelni: letöltés, HD stream.
Ezek létjogosultsága eleve kérdéses egy mobiltelefonon, de ha számítógépen szeretnénk használni, akkor meg mit sem ér az egész addig, amíg a fel-/letöltés nem teljesen korlátlan, mindenféle sebességcsökkentés nélkül, és ehhez nem párosul olcsó havidíj + jó lefedettség (azzal se vagyok kisegítve, ha csak Budapesten használhatnám ki a sebességet). -
Mr. Byu
aktív tag
Hát... itt Magyarországon egyelőre nem az a szűk keresztmetszet, hogy elvileg milyen sávszélességet bír a telefonunk, hanem az, hogy milyen szolgáltatást képes biztosítani a szolgáltató.
Böngészésre, youtube videózásra, hasonló alapfunkciókra tökéletesen gyors az az 5-7 megabit, amit általában tapasztalni szoktam Budapesten (ha kevésbé lefedett helyen vagyok, máris ott tartunk, hogy nem a mobilom gyenge, hanem a szolgáltatás). Ha ennél sokkal nagyobb sávszélességet is támogatna a telefonom, annak is csak akkor tudnám hasznát venni, ha a mobilszolgáltatóm széleskörű, stabil, korlátlan adatforgalmú és olcsó internetet kínálna.
Sajnos egyelőre ez a helyzet, és mindaddig amíg ez nem változik, engem nem hoz lázba a 4G
-
Forchalad
tag
A lényeg igazából annyi hogy nekünk jól jönne az a plussz sebességnövekedés, mondjuk itthon nem tudom hogy mi a max sebesség ami most elérhető mobilneten keresztül....
-
LordX
veterán
A 14.4 Mbps az nem HSPA+ (3GPP Release 7, 64QAM / MIMO / DC-képes HSDPA), hanem a hagyományos standard Rel 5-ös HSDPA.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 Whitestone Dome Glass 2 pack üvegfólia
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest