- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5G-s páncélnak ára van
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolbi_30 #182 üzenetére
Ha melóstelefont keresel akkor nyugodtan ajánlom az S60-ast. Én is munkagépeket szerelek, már többszörösen visszakereste az árát, sohasem gondoltam volna, egy hőkamera mekkora segítség! Még azt is megmutatja, melyik lányon van melltartó a póló alatt, melyiken nincsen:
A felbontása nem az igazi, de nagyon kicsi, 0.5-1 fokos különbség mérésére is kalibrálható. Nyáron a vízállóság jött jól, végig kameráztam vele az összes élményfürdőt ahol voltunk, kibírt mindent: csúszdázást, ugrálást. Tegnap beleejtettem a hígítós hordóba. Ez nem tett túl jót neki, ma reggelre lepöndörödött a kijelző alatt porszűrő. De más baja nem lett, majd rendelek az e-Bay-ről, vagy vágok oda valami műanyag rácsot.
Vigyázni kell még azzal, hogy az USB-t takaró ajtócska könnyen leszakad. Sokan feszegetik körömmel, és amikor kinyílik akkor meghúzzák a kis gumifület is. Ez csak arra szolgál, hogy ne vesszen el a fedél. Kinyitni úgy kell, hogy a készülék aljához közelebbi végét a fedélnek, be kell nyomni és ekkor kicuppan a helyéről:
Új hozzászólás Aktív témák
ma A világ első, beépített, hőkamerával rendelkező telefonját dobta piacra a CAT. Emellett persze a szokásos robusztusság és a speciális funkciók miatti magas árszint jellemző rá.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Keresünk dokkolókat
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest