Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobilhasználat külföldön
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ez de kemény volt. Legalább 3 napomba beletelt, és majdnem egy billentyűzetembe is.

De azért az első részt nem éri utól, akármennyire igyekszik. Nekem az volt a nagy király, és a a Carma 2 meg TD2000 már csak olyan "jó-jó, de nem annyira" másolatok.
Valahogy elő lehetett hozni a 2-ben single-ben azokat az autókat, amiket elméletileg csak multiban lehet látni? Vagy csak a multi lenne még most is segítség a kíváncsiságomra?
-
_ak_
addikt
Fejből ment már a power up helye, vagy az áramos vagy a rugós, bár asszem a rugós az a hajóra kellett, így elég volt csak a közelbe ugrani.

NKing
Ha jól emlékszem azon a pályán be be lehetett menni a víz alatti alagútba is, ott is 3 upgrade slot volt, illetve a környéken egy kék is. Elég sokat megfordultam azon a pályán.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
proci985
MODERÁTOR
az, meg az in cold blood, illetve a ketto hazteton ugralos palyaja.
mondjuk a supressort kiutni az elsoben hardon se volt egy leanyalom, egyszer utkozesekkel fekete fustig jutottam... aztan kapott egy teleportot es nem volt a kezdeti helyen, nekem meg kifogyott az idom... utanna viszont rajottem, hogy rosszul csinalom, 15szor le kell lokni a haztetorol mindegyik utan recoveryzve es ugy mar oke
. -
Tamás88
őstag
Fúj de utáltam azt a pályát, mert vagy fölé, vagy alá sikerült ugranom, természetesen kevés idő állt rendelkezésre. Hol lehet megvenni az újabb kompatibilisebb változatot, mert sehol sem találom? Ebből, ha kijön az Androidos változat, akkor nálam abszolút vétel lesz, mint az első rész. Ja és a Reincarnation vagy mi a Steamen meg lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Házimozi belépő szinten
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Tökéletes állapotú Samsung S10 128/8GB tok+doboz+kábel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.