Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
ez egy baromi nagy tevedes:
" A teljesen elektromos járművek elterjedésével előbb-utóbb biztosan megszűnik ez a kellemetlenség,"
A teljesen elektromos automnak (peugeot ion) is kulon van a kis akkuja, es csodasan lemeritettem mikor egy hetvegere benne hagytam a kulcsot (ment a muszerfal). Nagy akku, mivel "tankolni" bedugtam, 82km-re feltoltve, de a kocsi nem indul, mert a kicsi nem mukodteti az elektronikat.
(Igen, a kicsi az mereteiben meg sztem kapacitasban is kisebb mint a "hagyomanyos" autokban levok, majd legkozelebb megnezem.)
Amugy tetsz csak az ara nem... ennel olcsobb (otthonra persze) a normal akkutolto. Igaz, lassabb, nem lehet indulni ahogy tervezte az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot Ryzen 9 RTX 4060 1TB 16GB Magyar HU 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- Fanatec GT DD Pro (8Nm) + Mclaren GT3 v2 + QR2 csatlakozók (Kifogástalan állapot!)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Vadiúj számlás SSD-k
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest