- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
big.laci
csendes tag
Tudom, hogy le van írva, de nem jutok vele előrébb, ezt az akku ki be dolgot is javasoltad már itt valakinek, de az sem segített, átolvasgattam már az egész fórumot, nem kérdezném, ha le lenne írva. Most ara gyanakszom, hogy a win7 nem eszi a drivert. Azért köszönöm a segítséget, utolsó csepp vremig próbálkozni fogok
-
big.laci
csendes tag
MTK 6517 a gyári spec. szerint. Feltettem egy képet amin látható, hogy az MTK Droid tools felismeri, tudok is szépen scatter file-t készíteni de ahhoz, hogy a további opciókat használni tudjam el kéne tudnom indítani a telefonomat factory módban, ami viszont már nem megy. Ezért gondoltam, ha már MTK akkor Flashtoollal kiolvasom a memóriát, de az viszont nem találja meg a készüléket. A rootoláson már túl vagyok, az Kingo Adroid root-al sikerült. Angol tudás hiányában a neten sem igazán találok hozzá elég infót.
Köszönöm szépen a segítséget és a gyors válaszodat
-
big.laci
csendes tag
Hello mindenki!!
Napok óta keresem a megoldást, eddig sikertelenül.
Az alap probléma: Discovery V5 magyar menüs, de nem minden magyar rajta, pl audio profiles, stb.
Szeretném teljes egészében magyarrá varázsolni de már az elején elakadok.
SP Slashtool nem tudja kiolvasni a memóriát, mindent szépen beállítok neki, de mikor csatlakoztatom a telefont nem történik semmi. Ezen kívül a telefon nem kapcsol be factory módban, tehát nem tudom használni az mtk droid tools-ot sem. Ilyenkor mi a teendő?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Óra topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Classic / Xbox 360
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged