Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• peetmp

csendes tag

válasz cappa72 #293 üzenetére

Szia!
    --

Szia!
    Részletesebb infók kellenek.
    készítettem flashtoolal egy mentést
    Ez igazán helyes cselekedet volt.
    Ellenőrizted a menett állományokat? Nem :( rom_1 néven mentettem, majd csináltam még egyet rom_all néven is amiben a miben az usrdata-ig mentettem

cwm recovery-t rátenni (mert ki akartam próbálni vele az 5.0.2-t), de újraindítás után nem jött be, csak újraindult.
    Honnan volt a cwm recovery? Hogyan tetted föl? hosszas böngészés után; flastoolal, megjelöltem a memóriaterületet, majd rámutattam a recovery.img-re

Megpróbáltam visszatenni a gyári recovery-t, de azzal is ugyan ez volt a helyzet.
    Honnan volt a gyári? Ez volt a legkönnyebb, írtam az eladónak, hogy küldje el nekem :D

Gondoltam semmi gond, megvan az általam mentett rom, majd visszateszem mtkdroidtoll-al és kész.
    MTKDroidtools-zal nem lehet visszatenni romot, max a flashtool mentést átalakítani flesselhetővé.
    Még itt is van megoldás - gondoltam - mert a flashtool-al ráteszem a gyárit, de a flashtool hibával megállt
    Fontos volna tudni, milyen hibával állt meg,
    Nem volt hibaüfenet, csak, hogy FAIL:

és hogy flesselés közben, vagy flash-induláskor. Megtalálta az eszközt, majd elindult a flashelés és ennyi

Megint fontos dolog, hogy csak alaplapi usb portot használj (laptop esetén ugye ez nem téma). Az a gond, hogy hiába dugom bár hová, nem talál semmit. a telefon jelzi, hogy kapott egy dugót a farába piros leddel a tetején, de semmi több...

• peetmp

csendes tag

Helló!

Szeretnék egy kis segítséget kérni!

Vettem egy Mizo N9100-as készüléket, amihez megkértem/kaptam a gyári romot is, melyek után készítettem flashtoolal egy mentést, majd ezek után megpróbáltam cwm recovery-t rátenni (mert ki akartam próbálni vele az 5.0.2-t), de újraindítás után nem jött be, csak újraindult. Megpróbáltam visszatenni a gyári recovery-t, de azzal is ugyan ez volt a helyzet. Gondoltam semmi gond, megvan az általam mentett rom, majd visszateszem mtkdroidtoll-al és kész. Hát nem! Még itt is van megoldás - gondoltam - mert a flashtool-al ráteszem a gyárit, de a flashtool hibával megállt és azóta nem is talál eszközt a windows!

Hogyan tovább??

Új hozzászólás Aktív témák