- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetmp
csendes tag
Szia!
--Szia!
Részletesebb infók kellenek.
készítettem flashtoolal egy mentést
Ez igazán helyes cselekedet volt.
Ellenőrizted a menett állományokat? Nemrom_1 néven mentettem, majd csináltam még egyet rom_all néven is amiben a miben az usrdata-ig mentettem
cwm recovery-t rátenni (mert ki akartam próbálni vele az 5.0.2-t), de újraindítás után nem jött be, csak újraindult.
Honnan volt a cwm recovery? Hogyan tetted föl? hosszas böngészés után; flastoolal, megjelöltem a memóriaterületet, majd rámutattam a recovery.img-reMegpróbáltam visszatenni a gyári recovery-t, de azzal is ugyan ez volt a helyzet.
Honnan volt a gyári? Ez volt a legkönnyebb, írtam az eladónak, hogy küldje el nekemGondoltam semmi gond, megvan az általam mentett rom, majd visszateszem mtkdroidtoll-al és kész.
MTKDroidtools-zal nem lehet visszatenni romot, max a flashtool mentést átalakítani flesselhetővé.
Még itt is van megoldás - gondoltam - mert a flashtool-al ráteszem a gyárit, de a flashtool hibával megállt
Fontos volna tudni, milyen hibával állt meg,
Nem volt hibaüfenet, csak, hogy FAIL:és hogy flesselés közben, vagy flash-induláskor. Megtalálta az eszközt, majd elindult a flashelés és ennyi
Megint fontos dolog, hogy csak alaplapi usb portot használj (laptop esetén ugye ez nem téma). Az a gond, hogy hiába dugom bár hová, nem talál semmit. a telefon jelzi, hogy kapott egy dugót a farába piros leddel a tetején, de semmi több...
-
peetmp
csendes tag
Helló!
Szeretnék egy kis segítséget kérni!
Vettem egy Mizo N9100-as készüléket, amihez megkértem/kaptam a gyári romot is, melyek után készítettem flashtoolal egy mentést, majd ezek után megpróbáltam cwm recovery-t rátenni (mert ki akartam próbálni vele az 5.0.2-t), de újraindítás után nem jött be, csak újraindult. Megpróbáltam visszatenni a gyári recovery-t, de azzal is ugyan ez volt a helyzet. Gondoltam semmi gond, megvan az általam mentett rom, majd visszateszem mtkdroidtoll-al és kész. Hát nem! Még itt is van megoldás - gondoltam - mert a flashtool-al ráteszem a gyárit, de a flashtool hibával megállt és azóta nem is talál eszközt a windows!
Hogyan tovább??
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged