Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz iassak #229 üzenetére

Az esetleges garanciához nem jobb lementeni PRELOADER elejétől a NODL_BMTPOOL elejéig egyben
    Nem értem, hogy jön ez a garanciához.
    Másik kérdés, hogy hogy fogod visszaírni?
    Volt már olyan, aki egybe lementette, aztán féltéglázta a telefonját, és utána vissza akarta rakni.
    Csak nem tudta szétbontani a mentést MTKDT-vel, mert azt csak működő telefonnál lehet.

Most a leírásod alapján FT-vel sikerült lementenem egy 4MB-os NODL_PMT-t, viszont a scatter ami szerint készült "ERROR :block PMT error"-os a MTKDT-ból.
    Ez esetben legbiztosabb szerintem, ha a/proc/dumchar_info alapján csinálod. Ám azért nem árt tudni, hogy az értékek habár más módon, de ugyanazon tartalmat adják vissza. (lásd dd mentés bejegyzésem.)

Az említett dumchar_info fájlban megnézheted, hogy a pmt mérete valójában mekkora. Mivel látám, hogy p780, ezért a méret OK, 4MB.

Ha lementem majdnem az egészet (a NODL_BMTPOOL-t nekem sem engedi), akkor a PMT címzés belekerül a nagy egészbe, így nem kavarodhat össze a szomszédaival.
    Vagy tévedek?

Nem tévedsz.

A PMT-t egyébként a flashtool frissíti, amikor FW upgrade-et használ valaki.

Új hozzászólás Aktív témák