- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakoz
újonc
Hello.
Sikerült feltennem mobileuncle tools-al a cwm recoveryt felajânlotta hogy bootoljon e recoverybe , raböktem hogy igen be is hozta a cwm recovery menujet, ott viszont ramentem arra hogy telefon ujrainditasa és ott volt 2 opció: 1-fix root and restart, 2-sima restart én erre mentem ra szepen el is indult a telefon root ugyanugy megmaradt azota is működik rendesen a root. De viszont azota sehogy sem tudom elinditani azt hogy belepjen a recoverybe. Se gombkombinacioval se mobileuncleval csak fekete kepernyo jelenik meg egy halvany hattervilagitassal. Telepittem fel frisebb verziot is cwm-bol de semmi. Gombkombinacioval csak a gyari kinai hulladek factory modot tudom elerni ezzel:power gomb+ hanger fel. Cwm et sehogy se. Telefonom: Lenovo S920. Elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Autós topik
- Gaming notebook topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Napelem
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged