- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Nagyon sok idő az a 20 mp... nálam is olyan körül lehet, nem mértem, de olyan okádék a játék hogy el nem indítom még egyszer. BO3 pár másodperc alatt talál közel teli lobbit HC-ben, ami pillanatok alatt feltelik. Hétvégén, megjegyzem... de hát én eleve hétvégén toltam az IW-t is ugye, a Black Ops meg eleve nincs is trial időszakban!
Tényleg nem értem hogy hogy lehetett egy ilyet kihányni, de komolyan. A Ghosts a túl nagy pályákon és a kevés újításon bukott el (még egy BO2 Pick 10-t se tudtak lekoppintani, vicc), a fegyverek legalább korrektek voltak. De ez mindkettőt elrontja...
Nem tudom megérteni hogy miért nem csináltak hasonló sablonpályákat mint az MW3-hoz. Akkor még azt mondanám hogy oké, majd a fegyverek kapnak balanszt... ja de várjunk, annak a multiját nem is ők hanem a Sledgehammer készítette.
Az emberek meg az AW-t szidják hogy mennyire rossz CoD, szerintem meg milliószor játszhatóbb ennél a förtelemnél. Lehet fel is rakom újra valamikor, előjött a nosztalgiaérzetem.
Most már tényleg értem, hogy miért mondta mindenki hónapokkal ezelőtt hogy a CoD4 fogja tolni az eladásokat.
-
tDr1v3r
veterán
Trial idoszak van, aztan XO-n eleg nyoglodos a lobbykereses, szerinted?
Ugy bukott ahogy van, szornyen gyenge eresztes, nem is ertem hogy miert adtak ki belole betat... szerintem mar az elborzasztott sok vasarlot. Az mar csak hab a tortan, hogy az eddigi CoD-centrikus YouTuberek se szeretik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Gamer PC kompromisszumokkal, de garanciával RX 7800 XT + Ryzen 5 3600 32Gb-DDR4
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest