- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
válasz
(Kolombusz) #44 üzenetére
Mondtam, hogy legyen neked igazad! De én továbbra is kétlem, hogy ez a szűk 2 hét alatt bármit is csinálnának a hanggal!
Továbbá még egy észrevétel a játékkal kapcsolatba, szintén hangot illetően! A gyors válaszoknál, pl. Yes, Sir.....itt egy újabb negatív tapasztalat, mivel a játékba csak kiírja a szöveget, de nem mondja! De remélem ez csak a béta verzióba van így!
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
(Kolombusz) #44 üzenetére
Igen de kinnt van hivatalos oldalon hogy javítottak azon már egy-két komolyabb bug-ot és az került pc-re.
Szal ez a legfrissebb és nem 1honapos, de még béta az tény. Írták is hogy az összes ismert hibát nem tudtűk a pc béta megjelenésig kijavítani. De hatalmas változások 100% hogy nem lesznek.
Látom egyedül maradtál azzal hogy konzolon jobb lenne fps-t tolni vagy min ugyanolyan.
-
zsiga667
addikt
válasz
(Kolombusz) #40 üzenetére
IRL is csípőből lősz mer úgy a laza meg a feelinges? Én inkább célzok, szerintem hatékonyabb.
-
Dani_kp
addikt
válasz
(Kolombusz) #11 üzenetére
A hangokat tuti megcsinálják, ez még a béta változat.
Ebbe bele kell, hogy kössek
.....a hivatalos oldal szerint november 11-én adják ki az USA-ba a játékot! addig van kb. 2 hét, szerinted addig az egész játékba (ami elvileg már kész van) kicserélik/javítják a hangot? Mert szerintem nem! De neked legyen igazad, mivel szerintem is katasztrofálisra sikerült!
-
cizoe
őstag
válasz
(Kolombusz) #40 üzenetére
Arcade bullshit akkor is konzolon Fps-t tolni. Olyan mint az a Vakondos játék, mikr a nyuszit tilos eltalálni.. Vagymi.
-
athomi
veterán
válasz
(Kolombusz) #29 üzenetére
Nekem volt konzolom is (PS1, PS2, Dreamcast, Xbox), meg PC-m is. A konzoloktól már megváltam, mert nekem az FPS játékok a kedvenceim, arra pedig nem egy élmény a gagyi kontrollerezés. A Cod4-be még auto aim is van.
Aki nem elfogultak, azoknak a bő nagy része azt hiszem velem ért egyet.megj.: Egér + billentyűzet ellen egy kontrolleres kb. esélytelen lenne. Joy-jal soha nem fogsz olyanokat lőni, mint egér + billentyűzet párossal.
cizoe: Bocsánat, bocsánat, benéztem.
-
zsiga667
addikt
válasz
(Kolombusz) #29 üzenetére
Azért erről megkérdeznélek mégegyszer miután kontrollerrel kiálltál egy egeres ellen fps-t tolni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest