Hirdetés
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Apple Watch
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért a legnépszerűbb játékmód lett újabban
e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.
Mire viszont idáig eljutottam, sokszor előfordult, sokszor haraptam az asztal szélét is miatta.laceszgamer:
pedig nagyon pörgős lett, eltalálták a fegyvereket is most benne. Br mód meg adja magát.
A z a "tényleg új" nem COD lenne. Van egy jellegzetes stílusa és játékmódja amit ha megváltoztatnak nem tudom mennyire marad COD. Persze lehetséges, hogy jól sikerülne, én örülnék neki, ha kísérleteznének, csak maradjon meg az, amiért szeretjük sokan.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
e egyetértek, érdemesebb fix csapattal tolni.Egyébként minél előrébb jut az ember a ranked listán annál kevésbé fordul elő. Top 5 ben vagyok most, nagy ritkán vagyunk 4 emberrel vagy annyi ellen.