- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave567
addikt
Azért vesd össze a két játékot, csak a taktikai részt hagyd ki belőle, meg azt, hogy hardcore.
Rögtön rá jössz, miről beszélek...
Mint írtam, az úrfegyverek a túl modern fosok, repkedés lehet a BO4-ben nem volt, na.. NAGY ÜGY....Lehet, hogy te hardcore játékos vagy, aki egész nap a gép előtt ül, de nekem, aki kb 1-2 órát játszik, ez édes kevés és minőségtelen már BOCSÁNAT...
Pl én képes vagyok egy játékot elítélni azért mert nincs benne ki hajolás, mert számomra ezért FPS az FPS, ez az egyik oka amiért elítélem a BF játékokat.
A 2007 MW1-ben benne volt, és egy 2011-es Bf 3-ban pedig nem tudták volna bele rakni, pedig az is egy minőségi játék lehetett volna, de a többi bugról inkább nem is beszélek, mert a fanboyok ölnek miatta. -
Dave567
addikt
Azért írtam, hogy számomra, és nem csak erre a részre vonatkozott.
Neked tetszik ennyi, tiszteletbe tartom.Az űrbeli meg nálam azt jelenti, hogy túl modern, ilyen fegyverek nincsenek...
Számomra ezek nem fegyverek...A Br-t meg hagyjuk, nem megy a szekér és lekoppintjuk amit más csinál, csak hogy jobb legyen....
Mindegy, az MW-t azért várom, csak legyen dedikált szerver, bár azt már kétlem, hogy lesz.
-
Dave567
addikt
Sajnos sokat fejlődött vissza, de ez nem csak erre a játékra vonatkozik, ha nem jó párra.
Nézd meg milyen volt a 2007-es Mw1... na jó meg a 2 is, a 3 már szódával ment el csak, még a WAW is tetszett, de az már más, ezek voltak az utolsó Codok. (Számomra)Ezek az űrbéli fegyverek, meg az ide oda repkedés, perkek meg végképp, szerintem sokat rontottak a helyzeten, persze sokan a grafikát hozzák fel, de én arra pont teszek, mert lehet egy játék szép, de nem biztos hogy van élménye...
És ez sok játéknál így van.... -
batman91
őstag
Én nem néztelek hülyének, azért mert tetszik neked a játék. Csak nem értem, miért ez a nagy hype az új részeknél, amikor folyamatosan visszafejlődnek vele. Pont te vagy az aki képtelen elfogadni, hogy valakik merik utálni az általad imádott játékodat. Csak ezt te sajnos nem veszed észre. Senki sem divatból fikázza a játékot, hanem azért ami lett belőle az első két része és a MW széria után. De én lezártnak tekintem ezt, légy vele boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Subaru topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Fujifilm X
- Xbox Series X|S
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest