Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noukoum
veterán
Ahogy mások is írták nem feltétlen a spórolás miatt van hanem a pozícionálás miatt. Ha kell a type c vedd a drágábbat..
Amúgy nagyon sokat javult a helyzet, pl a xiaomi termékek zömén csak type c van már a 40ezres telefonokon is. Most vettem egy általam nem ismert márkától egy vezetéknélküli töltőt, néhányezer forint volt és a rendelés után jöttem rá hogy type c van rajta, el sem hittem
-
Segal
veterán
Még annyi sem lesz...
Itt ahogy össze is lett foglalva elsődlegesen az a cél hogy a drágább modellnek maradjon plusz tulajdonsága mert ki a fene venné a 2-3x (akár házon belüli) drágább modelt, ha a filléres is tudná ugyanazt. Tehát ez egy bosszantás plusz egy lehetőség a gyártónak hogy a következő modelbe esetleg majd beletegye de akkor is ügyelve arra hogy valamivel kevesebbet tudjon az olcsóbb model. Pl ne lehessen vezeték nélkül tölteni vagy az aktív zajszűrés maradjon ki stb.
Plusz kínosan figyelni kell a gyártónak hogy valami garanciaidőn túl keletkező meghibásodást is beletervezzen a termékébe hogy ha magadtól nem terveznél újat venni akkor segítsen a döntés újragondolásába
-
kcsa
veterán
Erre azt szoktam reagálni, hogy de én egyet veszek (nem 10 milliót, bár ebből ennyi soha nem fog elkelni), és ha kell, kifizetem a különbözet dupláját. Nyilván itt ezt megtehetem, mert van magasabbra pozicionált termék, de ahol nem (kedvenceim az autógyártók spórolásai, mert ugye a sokmilliós új autó árába nem fér bele pl. sehol normális kárpitrögzítés, csak műanyag bolha), ott ez csak a vevő bosszantására jó...
-
forgonati
őstag
Sosem láttam még ezt a formát...
-
kcsa
veterán
Mennyivel olcsóbb a microusb mint a typec? 50cent?
-
nozs23
addikt
Az egyedi kinai gyartok varazsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Subaru topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Arc Raiders
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- E-roller topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest