- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
jól van, értem én, hogy jó a lossless, és hogy egyre inkább abba az irányba kell lépkedni, de azért általában bőségesen jó a tömörített is.
és tényleg nem sértegetni akarlak, de a komolyabb zenehallgatás az ot kezdődik, hogy nem egy zsebkütyüről akarsz egy néhány miliméteres driver által gerjesztett hanghullámot értékelni.cskamacska: mondjuk a youtube nem olyan jó szerintem zenét hallgatni. illetve ha egy-egy számot akarok meghallgatni, akkor igen, de össze sem lehet hasonlítani egy normális médiatárral, ahol egész albumokat kapsz szépen rendezve, egyéb infókkal megszórva. bár ha mondjuk DJ Ötzi 3 és fél órás mixét akarja valaki hallgatni, ami egyben fel van dobva yt-ra, akkor persze megfelelő lehet, bár úgy sem tökéletes.
-
kcsa
veterán
Számoljunk:
128 kilobit/sec esetén egy elég átlagosnak, talán átlag felettinek mondható (Magyarország, 2012. márciusi állapot) mobilnet telefonra 500 megabyte (kiírok mindent nehogy gond legyen
) adatforgalmi korlát esetén ( (500*1024) / (128/8) ) /60 = 533 perc zenehallgatásra elég. És ti még ezt szeretnétek felezni/negyedelni, a jobb minőségért?
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest