- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
válasz
twollah1976 #11 üzenetére
igy 1 hét használat után én meg bántam a xia-t a rendszer miatt rengeteg bug (számomra nezen kezelhetőség ) 1-2 kényelmi funkció ami nagyon hiányzik a vas alatta kifogástalan de a rendszer
(#14) Shyciii
a baj az hogy a one plus már nem olyan ár kategória mint régen , régen sok kompromisszummal ajánlottak jót és szoftweres részen voltak el maradások most az egyik legjobb rendszer az övék és a 1+3 óta csak fejlődnek igy egy drágább és a xia a szellemi örököse a 1+ nak azzal a különbséggel hogy a xia ennyi év után sem tud egy kifejezetten jó rendszert csinálni és számomra még ellenszenves is ez az ios dolog de ha legalább ne lenne ennyire bugos -
RIC5I
tag
1 hete cseréltem le a one plus 3 mamat egy xiaomi mi9t pro ra hiányzik a one plus om legjobban szerettem ezt a 1+3 mat nagyon jo kis telefon szerintem a mi9tpro ról majd váltok egy one plus 10 re amikor elérünk oda
elöbb adta meg a 1+3 mam aksija magát mint a szoftwer támogatás
köszönöm ezt a 3 évet hűséges társ volt
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest