Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Flottás mobilinternetre nincs lehetőség?
Szerk: nekünk azért van ilyen, mert Magenta 1 jóságára szükségem van. Anyum használja, nem tölt le, illetve én innen Hajdúszoboszlóról AnyDesk segítségével távmenedzselem. Arra elégséges, hogy Skype-ozzon a laptop webkamerájával. Facebookhoz is , és Youtube-hoz is. Ráadásul két IPTV STB-vel terhelve.
-
-
kiskeni
aktív tag
Nyugi nyugi, idézem az ÁSZF-t: "Nagy sávszélességű időben és adatforgalomban korlátlan internet kapcsolat" - a nagy sávszélességű részét felejtsük is el, mert nekem az 100/50-nél kezdődne
Ez még messze van attól.
Mondom, kérdés mennyire stabil. Elvileg a rálátás zavartalan és közel is van a sugárzó, majd meglátjuk. -
Danecay
addikt
Én nem tudom, hogy mit vállaltak, azzal, hogy szerepel a mi településünk a járás felsorolt települései között én is azt hittem, hogy ez azt jelent, hogy lesz lakossági szolgáltatást de mint fentebb írtam azt mondták, hogy:
"Kedves Dániel! Attól, hogy egy település benne van a pályázati leírásban, nem feltétlenül jelenti azt, hogy ott helyi elérési, lakossági hálózat is kiépül. A települést akkor is feltüntetik a pályázati anyagban, ha azon településen keresztül gerincvonal vagy törzshálózat halad keresztül."
valamint:
" Kedves Dániel! Társosztályunk tájékoztatása szerint Tiszadob település csak 1 közintézmény kiépítéssel szerepel az érintett Széchenyi 2020 pályázati kiírásban. A településen a PR-TELECOM nem épít lakossági ellátó hálózatot a közeljövőben. Köszönjük megértésedet! "Nyilván józan paraszti ésszel a korábban leírt körülmények miatt nálunk lenne a leginkább indokolt a kiépítés az összes többi járásban szereplő településsel szemben.
-
djzotya1983
tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest