Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Danecay #3142 üzenetére
Maradjunk a tényeknél. A kormány ezt vállalta a SZIP keretén belül:
2020-ra minden háztartás számára elérhető legyen a legalább 30 Mbps sebességű interneteléréshez való hozzáférés lehetősége és hogy a háztartások legalább 50%-ában 100 Mbps-os internet-hozzáférés álljon rendelkezésre.
Szó sincs arról, hogy optikai/vezetékes elérés lesz kiépítve és hogy a kiépített elérés mennyibe fog kerülni . Ezért írtam, hogy önmagában a SZIP semmit nem jelent, mert ha kiépít neked valami mikrós hulladékot, aminek ráadásul horror a havidíja, ők akkor is teljesítették, amit vállaltak.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Danecay #3131 üzenetére
Már válaszoltak is...csupa remek hír nálam is...
"Kedves András!
Köszönjük érdeklődésedet! A település valóban szerepel a Széchenyi 2020 projektben, de mindössze néhány közintézményt kell ellátnunk optikai hálózattal, így Tiszalökön jelenlegi információnk szerint lakossági távközlési hálózatot a PR-TELECOM nem épít.
Üdvözlettel: PR-TELECOM"Szóval várni sem érdemes itt sem...
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Danecay #3125 üzenetére
Ne közvetlenül a cégnek írj. Nekik írj, ők biztos válasszal fognak szolgálni, hogy hogyan kéne lennie nálad. Amit ők írnak az úgy van. Majd ha ők írják, hogy nem lesz fejlesztés, akkor nem lesz tényleges fejlesztés, egyébiránt meg mehet a panasz bejelentése is közvetlenül nekik.
Írd le amit te tudsz az egészről. Írd le a pontos címedet is, mert engem első körben leráztak azzal a szöveggel, hogy nem írtam pontos címet, csak település nevet. -
-
Fücsök007
őstag
válasz
Danecay #3081 üzenetére
A Pr-telecomtól elég ha mikrohullámmal fedi le a maradék 3 település hiányzó utcáit, így értettem. (Eszláron már ott vannak, Tiszalökön csak az optikai gerincet fogják szerintem vinni, ha ott leraknak egy mikrós tornyot, akkor azzal lefedik az igényhelyeket.) Egyébként a fiberwave mint írtam rendelhető, Itt van a lefedettségi térkép.
-
Fücsök007
őstag
válasz
Danecay #3075 üzenetére
Tiszadobon nincs vezetékes hálózat, Tiszadadán Telekomos ADSL2+ van. Ahogy írták előttem a maradék településeken HFC-s hálózat van. Egyébként Tiszadada és Tiszadob településeken mindenképpen ki kell építeniük a vezetékes hálózatot, mivel a pályázatban is feltétel volt a kiépítése. A maradék településeken elég a mikrohullámú szolgáltatás is.
-
kiskeni
aktív tag
válasz
Danecay #3075 üzenetére
A szélessávkeresőt meg amúgy ezeket az oldalakat felejtsd el. Nekem ahol lakom azt írja, hogy elérhető a gigabites Telekom csomag is, közben a francokat. Erre még a Telekom saját rendszere is rácáfol, mikor a csomagoknál beírom a címemet...
De a szélessávkereső megmondja a tutit.
Szerk.: ja, nekem nem mellesleg ilyen 8-1MBit/s gyakorlatilag a sebességem, miközben a díjcsomag kínált sebessége 30-5MBit/s. Szép mi?
ÁÁÁÁ de most nézem NINCS hűségidő az internetre! A környékemen a Znet Telekom is szolgáltat és a hallottak alapján elég stabil a szolgáltatásuk (errefelé legalábbis), ráadásul gyorsabb is. Nehogy átnyargaljak hozzájuk. Jó is, hogy most rákukkantottam mi hogy van. -
Sirandrish
legenda
válasz
Danecay #3060 üzenetére
Hát a véleményem inkább nem írom le, mert nem szalonképes, de azt elárulom hogy ezzel a "levelezéssel" még azt a maradék kis reménycsírát is kiölték amihez eddig ragaszkodtam..
Ebből nekem az jön le hogy az első lépcsőben TUTI hogy nem csinálnak semmit, és majd a másodikban (amikor 100as net kell mindenhova?), majd esetleg, olyan 2025 környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged