- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
GoodSpeed #7020 üzenetére
kora : szerintem tőlünk (inkább tőled) úgy egy 10-essel lehet idősebb, ha jól számoltam.
beosztása : A munkarendje alapján azt mondom, hogy szegény valami gyárban szenved
kinézete : ez már tényleg nem tartozik ide, meg eléggé személyeskedés. De abból, hogy mennyi mindent tölt le (és gondolom van ideje megnézni) aligha lehet családja, mert az eléggé sok időt kivesz az ember életéből, nekem még simán csak a barátnő is. (célszerű lesz még azokat a játékokat végigvinnem amik nagyon érdekelnek, mielőtt elveszem, mert utána tuti nem marad sok időm játszani)
De hogy valami ON is legyen ? Szerinted Tiszapalkonyán lesz jövőre optika?
Új hozzászólás Aktív témák
lo "Kezdődhet az internet fejlesztés! Minimum 30 megabitet mindenkinek!" című bejegyzésben beszámoltam arról,...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest