- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
norbert1998 #45 üzenetére
Szám nélkül, kibelezve, nem nagy pénz egy klasszikus HD blokk (mármint ennek az árához képest). Csak a balos fedél (kuplung) alá bepakolok egy komplett számítógépet és akkor még nem nyúltam a váltó és a forgattyús házhoz. Biztos nem vacakolnék ilyen utánzatokkal, ha egy eredeti Panhead, Shovelhead, Evo, vagy TwinCam blokkból is megcsinálhatom.
-
norbert1998
nagyúr
Legyártom a 3D-s nyomtatómmal
Csak kéne venni egyet
Bakker, ez nagyon decens! -
caprine
senior tag
Nagyon jó lenne belülről is látni, mi hogy fér el benne.
A formára az a véleményem mint a multkori kigyófejesről, szép, frappáns, pláne, hogy még meg is vehető, de nem praktikus. Az árát tekintve, meg szerintem még az amcsiknak is drága, harlys az árazása.
-
Agregator
csendes tag
Szép... alig fér el az asztalon, akár egy kisebb termetű ember is beleférne.
-
Balu972
aktív tag
Nagyon durva, elsőosztályú munka! (nekem nagy lenne).
-
kovgab
tag
ezmiez
)
a következő egy Rába Steiger 1:1 legyen -
flashpointer
őstag
-
BlackDevil
aktív tag
Akinek tetszik vegye meg. Később jó lesz papír nehezéknek.
-
XuChi
addikt
Most nem azért, de olyan hogy Maximus vii force alaplap nincs
A maximus V extreem meg nem ddr4
-
törölt tag
Jelentsd csak! Dobai biztos örülni fog neked és azonnal megindítja egy kínai bíróságon a pert. Sanszos, hogy még a jogi rész előtt, egy nyelvi problémán el fog akadni az ügy. Nem biztos, hogy sikerül megfogalmazni a benyujtandó keresetet, ha a kínai nyelvben ismeretlen pl. a "licenc", vagy a "védett szabadalom" kifejezés.
-
korion
senior tag
ehhez adta a nevét a Harley?
lecenzúrázom magam
-
shteer
titán
húúúúdeböszmenagy
-
tomic
addikt
Iszonyat béna!
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #20 üzenetére
Ahogy előttem is írták, HD szempontból ez egy borzalom. A HD gyárt ilyet is de teljesen más a vásárlóközönsége. Ha vki el akarná cserélni a Dyna Sportomra, akkor csúnyán kiröhögném az illetőt. Egy rocker motorosnak eszébe nem jutna, hogy V-Rodot vegyen.
-
Neovenator
senior tag
Azt nem értem, hogy amennyiben mindenből a telibevert maximumot akarják berakni egy gépbe, minek állnak meg 3TB-os vinyónál, ha mellette ott van 32GB DDR4 RAM meg majd' egy terabájt SSD...
-
válasz
Ha Te Harley örült vagy, akkor ezt különösen ízléstelennek és rondának kellene tartanod.
-
Szalontahó
tag
válasz
Szerintem, pont, hogy egy Harley fannak nem fog tetszeni, mert ez a ház egy Harley V-Rod-ot vesz alapul. A motor blokk pl. német tervezés, pontosabban Porsche. Az egész V-Rod mindenben más, mint egy tipikus Harley-Davidson. Pl. itt az "üzemenyag tank" a légszűrő ház és még sorolhatnám. Amúgy érdekességnek jó.
-
MPowerPH
félisten
"az ára pedig nagyjából két és fél millió forint, amivel a legdrágább asztali PC, amiről eddig hallottunk."
Pedig nem kellene messze menni, hogy akar a duplajat is elkoltsd ugyan ilyen spec 'asztali' pc-re. Lasd pl. Swordfish. Mondjuk azert joval komolyabb is....
-
KAMELOT
titán
Hülyeség lett. Ki fog már ekkora dobozt venni főleg, hogy túl is van árazva!?
-
macman507
aktív tag
Ez nem nagy, ez bazi nagy! Először nézve nem is láttam, hogy mekkora egy böhöm cucc ez, franc se fogja leporolni a sok kis részt.
-
csucsotke
aktív tag
Elvis porszívója. Még szerencse hogy nem szegény kínai takarítónő felejtette ott, mert akkor nagyon bloody lenne a vége. Bár így is elég életveszélyes ahogy odatették a csincsungok az pozdorjaasztal sarkára ezt a behemótot.
-
Kuruc2
senior tag
Érdekességnek jó, cikkbe megnézni jó, de tényleg randa gépháznak.
Jobb szeretem ha látom a beltartalmat is egy ház esetén. -
mefistofeles
veterán
Nyilván szebb egy kockaház.....
Szerintem (és fogadom minden harley fanatikus szerint) gyönyörű!
Az igaz, hogy nem egy classic harley de ha valaki nem látná a hasonlóságot akkor Ez egy 2015-ös Harley modell, Ez pedig a fenti ház
Persze egy igen szűk célközönségnek készült, az übergazdag, PC őrült, Harley fanatikusok táborát érintheti meg. -
salala
tag
Lehet most megköveztek,de nekem a Ghost változat kifejezetten tetszik.
-
Ötletes, elismerem, de hogy ronda nagyon az is tuti...
-
Ingyen se kellene.
-
ZooLLeR
tag
Borzalmas a négyzeten(ronda*drága)
-
Espla
aktív tag
Jetpack feelingje van.
-
Archer
őstag
Szerintem baromi ronda és nem tudom elképzelni, hogy ez milyen környezetben tudna jól mutatni.
-
Televan74
nagyúr
Nagy,ronda és még drága is.
-
törölt tag
Nekem a minimál megjelenés tetszik, inkább nem írom le hogy szerintem ez mennyire ízléstelen.
-
Fantasztikus, hogy mennyi munkát és energiát képesek beletenni valamibe, ami ennyire csúnya.
-
Szalontahó
tag
Ez nem is a klasszikus Harley.
-
Konkrétan borzasztó ronda. Ingyen sem.
-
haxiboy
veterán
Jól néz ki de olyan drága senki nem veszi meg szerintem
vagy csak nagyon fanatikus.
-
MaxxDamage
félisten
Szép darab, de azt az árat fizesse meg érte akinek "meg is éri" és van rá ennyi "zsebpénz"
L
-
devil-k
nagyúr
Úgy néz ki, mint egy jobbféle porszívó.
-
Fred23
nagyúr
Szép, nekem kellene! Ötletes is.
-
rudi
nagyúr
Alapvetően teljesen mindegy, hogy szerinted vagy szerintem mennyi értelme van ennek a dolognak. A lényeg, hogy csináltak egy csomó grafikát, meg szemmel láthatóan egy előzetes, műanyag modellt és a közösségi támogatással erre megfogtak eddig tizenegy megrendelőt, akik közül feltehetőleg mindegyiken keresnek majd valamennyi pénzt. Pont.
-
Füleske
addikt
Ennek aztán sok értelme van.
-
Sicilian
addikt
Szép kinézet, szép ár !
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest