Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

Hivatalosan is az utolsó software az iOS 5 lesz a 3GS-re, természetesen bizonyos funkciók másképp lesznek benne, vagy hiányozni fognak. Már le lehet tölteni és feltenni a betát. Hardware-esen ugye teljesen más, mint a 3G, ami inkább egy fullos 2G.
    A másik meg: ha te egy eszközzel akarsz netezni, zenézni, filmezni, app-ozni/játszani, ki ne találd, hogy akkora kijelzővel, amin élvezed is ezeket, 2 napot kibír. Én reggel zenével indítottam, napközben net jó sűrűn wifin, este zene/klip/film, és ment töltőre. (3GS)
    De még mindig azt tudom mondani, h inkább adok olyanra pénzt, ami kifogástalanul tudja, amit tud, mint egy koszlott 30€-s Nokiát vegyek, hogy legyen bevételük még így is, ha már nem innovatívak, és a Symbian alól is kiganéztak... Az Ipod Touch-ban nem tudom, milyen akksi lehet, hiszen láttam kiállítva, és jóval vékonyabb, mint az Iphone, szóval az sem díjnyertes készenléti időben, akkor meg már lehetne benne egy telefon is...

• zolikaDB

veterán

Igen. Tök fölösleges.
    Anno 3 havonta követtem el azt a baromságot, h másik teló kell.
    Amióta van egy Iphone 3GS-em (majd 1 éve), meg sem fordult a fejemben (még a 4-es sem). Tökéletes, gyors, szép, okos, vmelyik nap arra gondoltam, h mi a szar az a microSD? Mert milyen jó, h nekem nem kell az akksifedelet piszkálni, meg akkut basztatni, h betegyek, kihalásszak egy memkártyát. Milyen jó, h október óta nem kellett újraindítani. Nem fagy.
    Úgysem kellene már a Nokia, ha elszórakozgatnál az iOS-sel. Meg amúgyis. Miért ne legyen minden egy helyen? Telefon, üzenetek, videók. (van olyan alacsony bitrátájú HD filmem, amit a többi normál avi mellett is elvisz a vlc Iphone-on). Apropó vlc: tudod távirányítaniaz asztali vlc-det, illetve tudsz streamelni videókat PC-ről Iphone-ra... Hopp. Milyen jó, ha kapsz egy mail-t, ott van, szól, hogy olvasd el. Konfigurálás 1 perc kb. Jön egy fb üzenet, képernyőn van. Skype, twitter úgyszintén. Viberrel tudsz telefonálni korlátalnul ingyen. Mi kell még? Egyben van, nem recseg, nem ropog, nem pattan le róla ez meg az.
    Fölösleges más olyannal foglalkozni, ami próbál jobb lenni az Apple-nél.
    Mondom mindezt úgy, h sosem volt Mac termékem, és először elleneztem az Iphone-t.

Új hozzászólás Aktív témák