Új hozzászólás Aktív témák
-
ANW2
tag
Na látod ebben teljesen igazad van! Igen nekem komoly problémáim vannak és ezért nem értem hogy lehet ilyenekkel foglalkozni. Vagyis értem én csak hát...
De félreértés ne essék nem akartam megbántani senkit!
Mert neked talán több közöd van hozzá? Azért van itt hogy bárki hozzászóljon gondolom...
Ja és a kulturáltságról meg annyit hogy nem én kezdtem el fuck-olni.Borify Péter Egyébként tényleg jobb ez a hajszín! És még egyszer bocsi ha megbántottalak mert nem ez volt a cél sorry.
-
mephi666
nagyúr
nem is olyan rég a "névtelen" ügy kapcsán előjött, hogy személyes blogba mindenki írhat, amit akar és ha valaki ezt nem tartja tiszteletben, hanem csak nekiáll kötekedni, esetleg ízléstelen viccet csinál az egészből, az számolhat a következményeivel... most nem is az előző komment az igazán sértő, hanem egy tegnap délutáni, ami simán mehetett volna a modkerbe, mert elég személyeskedő hangnemben született...
ha valakit nem érdekel egy téma, az miért nem tud továbbhaladni és bekussolni? vagy ha erre nem képes, akkor a való életben is csináljon már ilyet... ajánlanám neki, hogy menjen már el mondjuk egy fradi/dózsa meccsre és szidja már a szurkolók előtt kedvenc csapatukat... ehhez kellene inkább nagy bátorság, nem 14éves kissrácba vagy egy nőbe belekötni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest