- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
nem is olyan rég a "névtelen" ügy kapcsán előjött, hogy személyes blogba mindenki írhat, amit akar és ha valaki ezt nem tartja tiszteletben, hanem csak nekiáll kötekedni, esetleg ízléstelen viccet csinál az egészből, az számolhat a következményeivel... most nem is az előző komment az igazán sértő, hanem egy tegnap délutáni, ami simán mehetett volna a modkerbe, mert elég személyeskedő hangnemben született...
ha valakit nem érdekel egy téma, az miért nem tud továbbhaladni és bekussolni? vagy ha erre nem képes, akkor a való életben is csináljon már ilyet... ajánlanám neki, hogy menjen már el mondjuk egy fradi/dózsa meccsre és szidja már a szurkolók előtt kedvenc csapatukat... ehhez kellene inkább nagy bátorság, nem 14éves kissrácba vagy egy nőbe belekötni...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #340 üzenetére
na, nagyon jó lett
...már csak új avatart kellene keresned, mert ez a zacskó illik legkevésbé hozzád...
-
mephi666
nagyúr
a "visszataszító" kijelentéshez meg annyit tennék, hogy visszataszító nálam a következők miatt lehet valaki: pl. a tudatos ápolatlanság, az igénytelenség és a viselkedés miatt... attól, ha valaki nem topmodell, még nem visszataszító... ha látok egy 130kg-s (kicsit csúnyácska) nőt, aki kultúráltan viselkedik és az adott keretek között normálisan van öltözve->nem visszataszító... viszont, ha egy jól kinéző fiatal csaj full leissza magát úgy, hogy körbehányja magát, az már visszataszító... de az adott helyzethez nem megfelelő öltözködés/ápolatlanság is nevetségessé/visszataszítóvá teheti az embert...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #276 üzenetére
kimodoltam inkább én... belefértem épp az időbe...
na, csak azt akartam mondani, hogy a "visszataszító" szint az kicsit máshol van... inkább az önbizalomhiánnyal kellene sürgősen valamit kezdeni, mert az a legnagyobb probléma... Bory szerintem sokkal szebb az átlagos nőknél (alakra és arcra is) és mások is ezen a véleményen vannak, tehát nem tévedhet mindenki
-
mephi666
nagyúr
válasz
Dr. Romano #271 üzenetére
a visszataszító mondjuk szerintem itt kezdődik: (nőben még durvább a hasonló)
[del]
(remélem nem sért alapelveket a kép... gugli dobta azonnal "smile lol picture" kulcsszavakra... rengeteg hasonló van)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #269 üzenetére
...szerintem pedig inkább mazochista vagy, mert ezzel kínzod magad, hogy folyamatosan emlegeted ezt a mondatot és próbálod bemesélni magadnak, közben pedig nem is igaz...
ha visszataszító lennél, akkor nem próbálnának ennyien segíteni, hanem inkább helyeselnének az emberek és békén hagynának...
-
mephi666
nagyúr
akkor nekem lenne a leghosszabb hajam?
kb akkora most, mint a fényképalbum topikban... (ez februári kép, márciusban voltam fodrásznál... most meg augusztusra tervezek menni... nem szeretek oda járni, mert mindig órákat kell várni
)
-
mephi666
nagyúr
wáááá... ez a kép
a vörös ilyen tépettben milyen lenne? szerintem elég nagy váltás és jó vad/dögös
-
mephi666
nagyúr
válasz
Motion_Blur #181 üzenetére
hehe
amúgy mi lenne, ha maradna a szőke, csak kicsit pink-esen
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #172 üzenetére
naa, vissza a régi avatart
és szerintem maradj szőke... jól áll... esetleg kis frizuraváltoztatás, ha nagyon változtatni akarsz... nincs profi fodrász ismerősöd, aki esetleg tippet tudna adni, hogy szerinte mi állna legjobban?
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #121 üzenetére
én is a szőkére szavazok...
még ha vágatnál picit a hajadból és 2 coffba kötnéd (mint az avatarodon), az már elég nagy változás lenne és a "huncut kislány" imidzs-el szerintem bolondítanád a pasikat
(nem mintha most nem bolondítanád...
)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #101 üzenetére
dobj fel egy pénzt és válaszd a neked tetsző lehetőséget
(ami általában pont a másik, mint amit a pénz mond...) mi így döntöttük el, hogy bemenjünk-e 1-2 előadásra... pénz feldob azzal a mondattal, hogy: "ha írás, bemegyünk"... persze írás lett, aztán nem mentünk be
-
mephi666
nagyúr
válasz
mexicanraven #94 üzenetére
magas labda volt, nem tudtam kihagyni
nem sértésnek szántam semerre... inkább bóknak...
mod: át is moddoltam... aztán rossz az, aki rosszra gondol
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #89 üzenetére
ne linkelj szerintem több képet, mert aki mostantól nem ír 2kézzel, az "khm-khm-khm" a billentyű alatt...
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #70 üzenetére
vagy csak szereted a hajszínedet
egyébként szerintem anélkül is le tudod zárni a múltat, hogy a külsődön neked nem tetsző irányba változtatnál... ha akarod, szőkén is jól érezhetnéd magad
felejtsd el azt a múltból, amivel nem érdemes foglalkozni és élj a jelenben... mellette tervezgesd a jövőt... van ilyen mondás, hogy: "aki a múltban él, annak nincs jövője" és ebben van is igazság... én is nehezen tudtam túltenni azon magam, hogy elhagytam, akit szerettem és utána már nem tudtam megváltoztatni semmit...
évekig ezen rágtam magam, mire sikerült továbblépnem... rájöttem, hogy csak elszúrom az időmet a folyamatos nosztalgiázással és bánkódással... mellékesen azért volt nagyon rossz, mert én csesztem el... nem más... ha valaki kidobott vagy megcsalt, 1nap alatt továbbléptem... te is így állj hozzá szerintem: ne sírj vissza semmit, amit nem érdemes... megtettél mindent, legyen tiszta a lelkiismereted és csak akkor változtass a külsődön, ha tényleg jobban éreznéd úgy magad... szerintem is jól nézel ki, ne kritizáld magad!
-
mephi666
nagyúr
hehe... a "ps-fodrász"
mekkora biznisz lenne már, ha elmennél fodrászhoz dolgozni és a határozatlan ügyfelet csak le kellene kapni digis géppel és 2percen belül meg lehetne neki mutatni milyen lenne különböző frizurákkal
eszembe jutott egy vicc is erről:
"páciensnek mondja az orvos:
-uram, van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?
-kezdje a rosszal...
-egy rosszindulatú daganatot diagnosztizáltunk a tüdejében
-és mi a jó hír?
-photoshoppal el tudom tüntetni" -
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #12 üzenetére
ez pedig az én fejem kb 2007 szilveszterről
a színező spré így fogta be... gyorsan ki lehetett mosni... fogtam a meccsen használatos hajókürtömet, aztán úgy fújtam, hogy következő nap alig hallottam
(még aránylag kultúrált fejem is van... pedig megittam vagy 3-4deci töményet, pár pohár bort meg pezsgőt, mellé meg 6-8 sört... meg talán ittam még valami koktélt is)
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #5 üzenetére
a végletek embere vagy? ehhez mit szólsz?
...csak vicceltem
-
mephi666
nagyúr
válasz
Borify Péter #2 üzenetére
és ha a szőke más árnyalatát próbálnád meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest