- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Nem biztos. Az első rész nálam vezeti a játékidő-listát 87,6 órával, amiből legalább 70, de inkább 80 single player mód, és még így sem vittem végig.
Sok mindent egyesít, ami szimpatikus lehet egy játékban, FPS, van benne feljődés, kasztolás, loot, sandbox jellegű, humoros és van egy speciális hangulata. Abszolút ajánlott.
A második részre viszont nem ruháztam be, mert az első részbe beletett idő alatt piszkosul megcsömörlöttem tőle, elég volt. Egy baja van, a szintezést nem oldották meg benne rendesen, nagyon kell figyelni, hogy se túl- se alulfejlett ne legyél, mert elveszi a játék örömét. Kifejezetten kazuár az RPG vonal, csak a DLC-k felborítják az egyensúlyt, amire nem figyeltek. Ez azonban csak akkor jön elő, ha kétszer végigviszed az alapjátékot és a DLC-ket is (mert alapból két végigjátszásra ad módot, fejlettebb loottal és ellenfelekkel)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Tudományos Pandémia Klub
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest