- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI zápor szórta meg Európát
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Ha árverseny lenne akkor nem lenne boltverseny. Más kérdés hogy felhasználói szemszögből az sokkal jobb lenne.
-
kpal
nagyúr
Szép .
-
aram01
nagyúr
ezt megnéztem volna én is élőben
-
=Mentor=
őstag
"Az üzlet kialakításánál úgy igyekeztek elhelyezni a kütyüket, hogy gyártók szerint tematizálták a pultokat, van a Samsungnak, a HTC-nek, a Motorolának és a többieknek is külön asztala."
Ennek mindenhol így kéne lennie, megspékelve azzal, hogy a részesedésével megegyező "szentélyt" kapjon minden gyártó, ne az legyen amit sok helyen látok, hogy Samsung mindenek felett, aztán van még HTC, Sony Ericsson, Nokia meg csak mutatóban vagy eldugva.
Múltkor majdnem eldobtam az agyam, az egyik Tescoban az üvegvitrinben volt vagy 50 telefon ha nem több, de egyetlen árva Nokia nem volt közte...
-
ForRedGlory
félisten
Majd ha esetleg alátámasztod/alátámasztjátok a gondod/gondotok a számlázórendszerrel kapcsolatban, akkor érdemben is tudok rá reagálni. Addig meg amíg alaptalanul vádaskodsz Te is csak egy Emese maradsz a sok közül. A trollkodás pont az amit csináltok, egy ilyen hírnél behozzátok a képbe a számlázórendszert, aminek túl sok köze nincs egy bolt megnyitásához, majd hisztiztek ha nem tetsző választ kaptok, ráadásul ki is kéritek magatoknak, illetve egy ember alapján képes vagy megítélni egy egész szolgáltatót, ráadásul személyeskedsz is.
-
hunter84
aktív tag
válasz
ForRedGlory #47 üzenetére
Te meg ahelyett, hogy félmondatos közhelyekkel dobálózól, mint pl "Hülyeségeket beszélsz... köszönjük EMESE...
", igazán kifejthetnéd a véleményedet, mert ez nagy nudli, csupán trollkodás.
Ebből is látszik, hogy egy mélyen NEM tisztelt trémobil alkalmazottal van dolgunk.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Arthuro_Adam #43 üzenetére
Ezt akartam megkérdezni, fogalma sincs miről beszél...
-
echterion
nagyúr
Ezek az ügyfélszolis dolgok engem pár éve nem érintenek, céges telefonom lévén. De mindenképp kecsegtető az irány. Reméljük, nem lesz káosz a vége, mert régebben én is ritkán mentem be egy ilyen helyre telefont venni, inkább egyéb ügyintézés miatt volt ott dolgom.
-
vtechun
veterán
Ipad gondolom egyik uzletben sem volt... Ennek kellene utanajarni, hogy miert nem arulnak...
-
TROG AIR
aktív tag
Sosem éreztem magam jól T-s üzletekben....az eleve művi kedvességük mégjobban mérséklődött ,ha nem 100+ k-s készüléket-előfizetést stb-t akartál ezer évre...
-
szasza_xp
senior tag
Nincs pult, akkor mit fogok majd ezután anyázva verni ???
Amúgy meg nem értem a T-től ezt a nagy boltalakítgatást, olyan szar az számlázási rendszere, az egész t-nek, hogy kéne vinni egy kanna benzint azt felgyújtani, s nulláról újra megírni. Vicces, hogy a lényegre nincs pénz csilli-villi boltra van :S -
Arthuro_Adam
őstag
Nekem nem tetszik a T-Mobile üzlete. 8 pult azért ki van oda rakva, de pár mögé simán be lehet sétálni, és látod a monitorokat. Érdekes elképzelés.
Tudom, hogy azért nincsenek részben székek, mert akkor hosszabb az ügyintézés, de nem lenne rossz, ha ügyintézés alatt nem álldogálnod kell.
-
Wave86
tag
Mindkettő a Telenor koncepcióját másolta! Hát igen, a jó ötleteket mindig lemásolják!
-
csabi011
tag
Ami mindenképpen új, hogy az volt a cél, hogy az összes gyártó szinte összes okostelefonja megvehető legyen. Van RIM Playbook, Motorola Xoom, Huawei X5 Pro, a HTC Sensation összes verziója, de már kint volt a pulton a Samsung 8,9 hüvelykes táblája is.
Ezek milyen árban voltak? És egyáltalán hogy kerültek oda? Ha bemegyek akkor vehetnék pl. egy vodás x5 pro-t?
-
mepet
addikt
A T legújabb újdonsága: 1hónap próbaidő. Tehát ha nem vagy elégedett, akkor 1 hónapig lemondhatod az előfizudat, nem kell fizetned a hűség miatt évekig az előfizetési díjat. Na most ezzel annyi a gond, hogy a panaszaid több hét alatt vizsgálják ki, egy hétig meg úgyis alapból úgy gondolod, hogy "csak most vettem, majd megjavul", tehát az egésznek az a lényege, hogy a hűségidő=hűségidő+egy hónap. Arról nem is beszélve, hogy akármilyen csomagváltáskor újraindítják a hűségiőt, tehát szabadulni tőlük lehetetlen. Az előfizetéseket nem engedik lemondani akkor sem, ha önkényesen szerződést módosítanak, és ez téged hátrányosan érint (pedig jogszabályi kötelezettségük van erre). Ilyen esetben 3 hét míg elbírálják a kérelmedet (nem maximum, hanem pontosan). Ha mégis sikerül lemondanod valahogy, akkor az a lemondás napjától ha jól emlékszem 1 hét múlva történik meg, addig fizetsz mindenképpen! Az tuti, hogy többet költenek ügyvédekre, mint az összes többi dolgozójukra...
Innentől én elkerülöm őket messziről, akármilyen csicsásak is a boltjaik...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Vagy csak nem kaptunk meghívót, de gyártsál rögtön összeesküvés-elméleteket, aztán szépen menjél ki a főoldalra, nézd meg a Telenor reklámot, utána mutass Vodafone bannert az elmúlt évből, köszi. Ja, hogy ilyet nem tudsz? Akkor talán mielőtt alaptalanul vádaskodsz, előbb tájékozódj, mert addikt létedre a jelek szerint vajmi kevés közöd van ahhoz, hogy miképp működik a szerkesztőség.
btw: a Telenor üzletek egy redesgint kapnak országszerte, nem újak nyílnak (mint a vodánál), s ezek viszonteladói boltok, pultokkal, klasszikus elrendezéssel, csak friss bútorokkal.
-
D.Orion
veterán
Múlt héten meg Szfváron nyílt új Telenor bolt a plázában, de mint tudjuk Bp-n kívűl nincs élet hazánkban... Vagy csak nem fizettek eleget a reklámért.
-
gekkoXT
senior tag
A kecskeméti Telenor üzlet már vagy másfél hónapja ilyen stílusra van átalakítva. Szóval ez megint olyan marketing a T-mobile részéről, mint az apple beszólásai pl: videótelefonálás 2010 világújdonság...
-
adalbert1
veterán
-
Gergő_
őstag
Ügyfélcentrikus...na persze...
a blogouton arról megy a vita hogy egy áfonyát nem tudnak újra kicserélni 3 napon belül, hanem tuszkolják a refurbished vackokat.
Valahol máshol kellene változtatniuk nem csiricsáré boltokat nyitni. -
Matula bácsi
csendes tag
azonnal veszek nyolcat belőlük.
-
hodostamas
addikt
Vodánál lehet kérni időpontot is ha konkrét telefon érdekel valakit, illetve külön oktatások is lesznek az okos rendszerekhez.
-
Taki30
tag
Vicces az új T-pont.
Az efik(régiek/újak) az ajtóban toporognak és az 1db "szent" kijelzőt lesik,a sorra kerülés végett.Ha valaki beljebb fárad akkor megnézheti a kiállított termékeket,a prospektusokat,árlistákat és nem utolsó sorban azt hogy az ott dolgozó ép milyen adatokat rögzít,vagy épp csekkol,stb
Tényleg csúcs. -
Fancy-boy
addikt
Ezekkel a modernizálásokkal inkább túlbonyolítanak mindent.
-
EczkE
veterán
válasz
Matula bácsi #5 üzenetére
Szombathelyen játék boltban találtam.
Van olyan ami hangot is ad ki.
-
Findzs
addikt
én nem szeretem ezeket a mostani t-mobilos boltokat
feszélyezve érzem magam bennük és nem szimpatikusak -
3XV
tag
Friss tapasztalatok a Smart Store-ról:
A kialakítás nagyon rendben van, nincs túlzsúfolva, minden készülékhez kényelmesen hozzá lehet férni (főleg, hogy alig voltak bent, ezen meg is lepődtem). A kipróbálható készülékek választéka is bőséges.
A személyzet közvetlen, segítőkész, és tájékozott is, le a kalappal előttük.
Első benyomás abszolút pozitív tehát. -
Segal
veterán
Úgy látszik a Facebook reklámértéke kezd mérséklődni. Előre látom a Té meg a Voda új csúcstelefonjaik reklámját hogy Angry Birds kompatibilis...
-
csabi011
tag
az x5 pro-t felvehetnék a kínálatba is
-
picur220
veterán
Még szerencse, hogy nem vagyok se T-s se vodás. És nem is leszek.
-
ducsidu
senior tag
Az üzletek (így képekről) tetszenek
Nem tudja valaki,hogy mennyibe fáj egy Playbook? -
Pantal
senior tag
válasz
Valentino K. #12 üzenetére
Pontosan, 5 percig király.
Meg ugye a kíváncsiság sokat hozzátesz, hogy mégis milyen lehet. -
kristof83
aktív tag
válasz
Valentino K. #12 üzenetére
De 5 percig KIRÁLY
-
-
Pantal
senior tag
Azt hiszem, meg kell öket látogatnom, imádom megnyomkodni a telefonokat. Most Lg Optimus 3Dre vadászok egy ideje, kipróbálnám, milyen.
-
kristof83
aktív tag
Engem az érdekelne, hogy vajon a Voda boltjában független dolgok is vannak, vagy csak Voda korlátozott készülékek?
Evidens lenne, hogy csak Voda függő dolgokat árulnak, de elvileg pont arról beszélnek, hogy szinte az összes okosteló fellelhető itt, plusz magyar viszonylatban véve kuriózumok is vannak (pl.PlayBook). -
Matula bácsi
csendes tag
Vajon független angry birdses állatokat árulnak?
-
vivike77
tag
Jók is ezek a boltok legalább élőbe nyomkodhatod a terméket mielőtt megveszed így nem érhet akkora csalódás.
Kár hogy Pápán csak a T*l*n*r-nál van ilyen, de mondjuk mind1 is mivel a termékek szinte ugyan azok!
-
Zirowe
nagyúr
Épp ideje volt!
Botrányos, hogy csütörtökig milyen állapotok voltak a t-nél a Mammutban!Ugyebár az emeleti üzlet nem üzemelt, hanem helyette a földszintibe kellett menni, ahol naponta többször is összeomlott a rendszer (eléggé ironikus egy telkó cégnél, no de mindegy), nem működött rendesen a sorszámkiadó, az emberek tömegével álltak és vártak idegesen órákat, és ami a legszebb: nem üzemelt a szerviz.
Tehát nekem a t baromkodása miatt a westendig kellett mennem a szervizes problémámmal.
-
Legyen is csak de árverseny de ne boltverseny.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile és a Vodafone is új üzletet avatott a héten. Mindkettőt megnéztük.
- Fotók, videók mobillal
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- EA Sports WRC '23
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest