- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Tökéletesen értem a Huawei dupla kamerájának lényegét, amiért tudnék lelkesedni akkor, ha nem marginális előnyről beszélnénk. Éppen csak arra jó, hogy az eleve fényerősebb konkurencia szintjét megközelítse. Persze értem én, hogy a rosszabb fényerejű optikának köszönhetően legalább nem lóg ki a kamera a házból, de ez még nem fogja megváltoztatni azt, ahogyan fotózni tudok a telefonnal.
Ettől én még nem fogom tudni szabadabban variálni a témáimat. Van akinek a szélesebb széles látószög, van akinek a "tele" tartomány (50-60mm környéke) hiányzik. Nekem például utóbbi, mert sokszor jól jönne, ha nem egy eleve szar forrásból cropolva kellene elérnem ugyanazt. A Huawei megoldása addig csak egy jól megreklámozható hókuszpókusz marad, amíg ragaszkodik a gyengébb fényerejű optikákhoz és ahhoz, hogy a kamera nem lóghat ki a hátlapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Hisense LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- Háztartási gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest