- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálunk melóhelyen a Gnome3 azokon a gépeken nem egy jól, amiken nem támogatott a VGA (mert olyan jól sikerült összerakni a céges imaget...) , és sw render módban van. Melegebb a proci, kisebb az akkuidő. Kollega cserélt Mate-re, neki ezek megszűntek.
@post : Ennyi a külömbség, hogy itt kiderül, hogy kaki van az app store-ban, és pár nap alatt kigyomlálják...
-
-
-
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Igaz én Kubuntu-t használok, de especiel nem vettem észre változást sebességben, pedig nem is tiszta install volt, hanem rátelepítettem a 17.10-re...
-
válasz
Klaus Duran #3 üzenetére
Nem igazán
-
tghwinner
csendes tag
Alapból a 18.04 alatt igen lassú a Snap alól telepített alkalmazások. Én .deb fájlokat telepítek ha szükség van rá (Pl. 64 bites natív Google Chrome-hoz, nem Chromium!) Gdebi és Synaptic segítségével, így én nem éreztem lassulást.
Natív telepítéssel is tesztelve az alábbi videóban:
https://www.youtube.com/watch?v=LYv2Pij-9sI -
-
-
Pedig 2018 a linux éve lesz.
-
-
0xmilan
addikt
A linux vegre ezt a lemaradasat is behozta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest