- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#71321344 #17 üzenetére
Gondolom ebből sem rohangál túl sok az utcákon.
Egyébiránt pedig ha megtehetném, hogy drága órát vegyek, inkább vennék én is egy ilyet, még ha nincs is sokszor szükségem rá, mint egy kövekkel kirakott divatórát másfél milláért. Márpedig akad, aki azokat is megveszi. Meg azért szerintem egy Casio-val sem kell szégyenkezni -
^Clown
addikt
Nem egy Doxa, viszont vannak eléggé high-end órái is. Persze itthon főleg az alsó kategória az elterjedt Casio-kból. Nekem is van egy nagyon régi Casio-m, ha jól emlékszem 11-12 évesen kaptam, azóta egyszer cseréltem benne elemet, plusz a szíja elrepedt, ezen kívül semmi baja. Nekem szép emlékeim vannak a Casio-król, a környezetemben mindenki elégedett velük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest