- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUAFBANDITA
tag
válasz
Runner_fxr #74 üzenetére
Üdv! Szépen szól nagyon a Charge! Hétvégente járok pesten, kipróbálhatjuk a kettőt egyszerre!
-
HUAFBANDITA
tag
válasz
Runner_fxr #72 üzenetére
Szia!
Ma kipróbáltuk melóhelyen iphone-ról is, én tab-ról hajtom. Iphone nagyon ércesen szól, de picit hangosabb, mondjuk mp3-mal. A tab flacon szebben szól. A legjobb párosítás iphone flac meghajtás lenne! Ha valahol tudsz hallgass meg egy sima charge-ot, valami eszméletlen ahogy ordít, viszont nincs benne mély, csak ha sarokba teszed.
Xtreme ma jól teljesített, kezd meggyőzni
Remélem lejjebb megy idővel az ára, és akkor JBL Connect
-
HUAFBANDITA
tag
válasz
Runner_fxr #70 üzenetére
Most tesztelem az Xtreme-t egy Charge első kiadás mellett (Dávid és Góliát). Hangerőben éppen egy kicsivel erősebb csak az Xt, de ezen nem lepődtem meg. Cimborám Charge2-je ugyan testesebben szól mint a Charge, de érezhetően "halkabban", úgyhogy az állam leesik hatást továbbra is a sima Charge okozza. Viszont ez az Xtreme hangosabban hozza a testességet is, és ha netán a "sarokba állítom" akkor meg
Számomra a Charge hosszas használata után, az Xtreme nem hozott egy újabb hanyatt dőlést. Össze kéne hozni kettőt, kíváncsi vagyok mit művelnek! Ettől függetlenül most az Xtreme a legátgondoltabb, és legbrutálisabb BT hangszoró a piacon!
-
HUAFBANDITA
tag
válasz
SunMount3r #24 üzenetére
Egy nagyobb gyártónak a nevéhez illő minőségben kifejleszteni ezeket a funkciókat, a minimális kereslet érdekében nem éri meg.
-
HUAFBANDITA
tag
Általában aki ezeket fikázza, az még nem találkozott ilyen kütyüvel. 25k körül a JBL Charge minden egyes forintot megér! Tisztán szól, hangosan, élvezhetően.
nIpK: a gagyi áradat képes erre, és szerintem nem hiába NEM "okosítják" fel a neves gyártók a termékeiket ezzel a képességgel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BIOS topic
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest