- Garmin topik
- Magisk
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUAFBANDITA #73 üzenetére
Ha csak ordítani tud, annak nem sok értelme van.
Ja én is kipróbálnám a 2 xtreme-et együtt, biztos nagyot szólhat.
Én ugyan azt a számot hallgattam meg androidról meg iphone-ról is, egyértelműen szebb iphone-ról. -
válasz
HUAFBANDITA #71 üzenetére
Azért attól is függ, hogy miről szólaltatod meg. Bluetooth-on keresztül, iphone telókról szólnak a legjobban, ez mindegyik bluetooth hangszóróra érvényes. Androidról kicsit halkabb és a minősége is kicsit gyengébb, ezt akkor hallod ki ha egymás után meghallgatod androidosról meg iphone-ról is. Ha jack kábelen dugod össze számítógéppel akkor tud a leghangosabban szólni, de mintha kevesebb lenne mély, nem lenne annyira minőségi a hangzás, bár ez lehet a kábel minőségén is múlik.
Nekem soundlink mini volt az xtreme előtt. Annál sokkal jobban szól az xtreme, mind hangerőben, mind mélyekben. És összességében a hangzás minősége is hozza azt a szintet. Charge 2-őt hallgattam, az jóval szerényebb az xtreme-nél, mind hangerőben, mind mélyekben. A sima charge-ot nem ismerem, de furcsa hogy az jobb lenne mint az újabb változat, anno azért is vettem soundlink minit mert abban a kategóriában az volt a best. Szerintem a charge se jobb a mininél.
Nyilván amikor egy pöttöm hangszóró szólal meg az megdöbbentőbb mint az xtreme, bár az xtreme se kutya. Brutál mélye van, engem teljesen meggyőzött, nem cserélném most le semmi másra az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest