Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Blindmouse
üzenetére
"audio szempontból nem releváns" kategóriába pakolom" nagyjából jogosan, rögtön a te egyenáramú mérőzsinór teszted mellé. a vicc az, hogy az a teszt ebben a topicban releváns, a másikban nem.
-
Sofian
őstag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Itt írnak valahol bejáratásról? Mert én nem látok ilyet... csak azt látom, hogy rögtön mérnek is bejáratás nélkül...

-
Mr X
veterán
válasz
Blindmouse
üzenetére
Feltételezem erre gondolt, legalábbis ez volt az egyetlen linkje, amit találtam.
-
Vakegérke
félisten
válasz
Blindmouse
üzenetére
Én is.

-
válasz
Blindmouse
üzenetére
teljesen mindegy, mit mond a kotta, autómaták csak scifi novellában léteztek, a magától elvégzett kalibrációt automatikus kalibrációnak írják helyesen magyarul.
ugyanígy a túlburjánzó ly-okkal is kezdhetnél valamit.az más kérdés, hogyha leveszem a grammatikanáci sapkát, akkor se érdemes ezt a tesztet elkezdeni se, mivel az eredmény, amit megszerezhetsz, már van rendesen dokumentált mérés, linkeltem is a másik topicban. másrészt meg ha nem azt méred, amin a vita folyt, akkor meg nem mindegy, mi az eredmény?
-
válasz
Blindmouse
üzenetére
ezt az autómatikus kalibrációt vedd ki, mert sikítok. az sem baj, ha nem lesz semmi hibálya a cuccnak. (sic!)
persze minél többféle áramot halytassz át rajta, annál jobb (sic!). -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Blindmouse
üzenetére
Egy hangfalkábelnél fontos, hogy minél kevesebb elektromos zajt szedjen össze a környezetből, ennek a változása mérhető lenne valamilyen módon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest