- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
-
Mobilarena
BlackBerry Z10 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Elvileg nem merülhet le, nekem elmegy kb 36 órát.... (hétvégén, kevés használat mellett)
A screen off-ra ott van az aktiv tok, elteszed a telót (becsukod a flippet) és kikapcsolja a képernyőt, lerkja a hivást stb...
Ez csak egy példa, van néhány típusú aktív tok ott a boltban...-Menetrendeket a neten nézem, a böngésző kitezi neked a progik közé a linkjét, mintha progi lenne...
-Total commander: Jó a file kezelő a progik között, igy nem hiányzik.
- elvileg futnak rajta az Android progik, de erről kérdezz mást, mert nekem még nem volt időm ezzel foglalkozni, kb 2 hete vettem a készüléket.)
- Akku százalék progi van dögivel, de csak az active frame-be teszi ki. (legalábbis eddig nem találtam más megoldást...)- Facebook: ha beállítottad az accountodat, akkor ott fog figyelni, mivel lesi az üzeneteket (kigyüjti a HUB-ba)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Akkor mégegy kis adalék neked a system furcsaságairól...
Igaz, hogy nekem 9900-es van Oeshéttel, de ez engem ma meglepett..
Egy hete van meg a gép, és csodálkoztam rajta. Eddig mindig viszonylag hamar lemerült..
De ma csodálkozom rajta, hogy nem!Reggeltől használatban van Viber és BBM is a neten. Még félig sincs a gép. Máskor már este hat után 20%...
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest