Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
Új hozzászólás Aktív témák
-
minek?:S
őstag
válasz
Crafter32
üzenetére
Én sehol nem olvastam, hogy nem jönne több bb10es telefon/frissítés, szóval egyelőre amit beszél az egy nagy 0. Ne próbáld meggyőzni, szemellenző van rajta, mástól is hallottam. Van a az a pont, amikor érdemes kiszállni egy "vitából" és ez az a pont. Néhány ember csak fikázni tudja a BB-t, minden posztnál és érdekes módon ezek általában ugyanazok az emberek az elmúlt ~2-3 évben. Figyeld meg még én is leleszek oltva

Rendszerhez. Nekem tetszett a 10.2, ugye itt szálltam be, használható volt, droid után felüdülés, de nekem sem Z10en sem most a Classicon nincs bajom a 10.3-al, sőt, szerintem ezek az ikonok szebbek is(ami ugye személyfüggő). A másik poén az az, hogy eddig bárkinek is adtam oda a telefonomat megnézni, mindenki úgy adta vissza, hogy, ha lenne pénze, akkor egyértelműen a bbos-t választaná. A BB a régi hardverrel tolta el inkább.
Egyébként valakinek van itt már PRIV-je? icezozo? Fülesről tudna valaki mondani pár szót? Valóban olyan gyászos lenne, ahogy a tesztben írják?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Xbox One
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest